Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 4 10
Call-Girls
19149
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Κυριακή μετά από ξέφρενο Σαββατοκύριακο στην κυριακη (δεν καταφέραμε πάλι να γαμησουμε )τσάμπα η κίνηση που φάγαμε
Είπα να κάνω την ανατροπή στο 90'.περνώ τηλέφωνο της κυρία στο RedLove (όπως είπε και ο συναγωνιστής είναι πολύ ευγενική)μου πρότεινε την Bianca
Το ραντεβού έγινε σπίτι μου.
Η κοπέλα ήρθε μετά από 20 λεπτά καθυστέρηση (πρέπει να το προσέξει το γραφείο αυτό γιατί είναι η δεύτερη φορα που αργούν)και τώρα ξεκινάνε τα θετικά
Μαύρο φόρεμα τακουνια γύρο στο 17.8 ξανθιά περιποιημένη φουλ Μία ΚΟΥΚΛΑ, έμεινα άφωνος. Με το καλησπέρα αρχίσαμε τα γλωσοφυλλα σαν να γνωριζόμαστε καιρό.πιπα καλή με προσπάθειες για deep through όπου και ήρθε το τέλος του πρώτου γύρου. Τα αγγλικά της είναι τέλεια μιλήσαμε λίγο, και άρχισε ο δεύτερος γύρος. Εναλλαγές σε πολλές στάσεις γενικά δείχνει να το ευχαρίστιεται δεν κάνει αγγαρεία και φαίνεται αυτό. Η κοπέλα ξέρει να σε κάνει να περάσεις καλά, έχει ποιότητα. ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΗΜΕΝΗ πόυτανα. Γενικά είναι η δεύτερη κοπέλα που διαλέγω να πάρω από το γραφείο και έχω μείνει ευχαρημενος.μια μικρή παρατήρηση για την ώρα μόνο
Αυτά από μένα καλά γαμησια
Είπα να κάνω την ανατροπή στο 90'.περνώ τηλέφωνο της κυρία στο RedLove (όπως είπε και ο συναγωνιστής είναι πολύ ευγενική)μου πρότεινε την Bianca
Το ραντεβού έγινε σπίτι μου.
Η κοπέλα ήρθε μετά από 20 λεπτά καθυστέρηση (πρέπει να το προσέξει το γραφείο αυτό γιατί είναι η δεύτερη φορα που αργούν)και τώρα ξεκινάνε τα θετικά
Μαύρο φόρεμα τακουνια γύρο στο 17.8 ξανθιά περιποιημένη φουλ Μία ΚΟΥΚΛΑ, έμεινα άφωνος. Με το καλησπέρα αρχίσαμε τα γλωσοφυλλα σαν να γνωριζόμαστε καιρό.πιπα καλή με προσπάθειες για deep through όπου και ήρθε το τέλος του πρώτου γύρου. Τα αγγλικά της είναι τέλεια μιλήσαμε λίγο, και άρχισε ο δεύτερος γύρος. Εναλλαγές σε πολλές στάσεις γενικά δείχνει να το ευχαρίστιεται δεν κάνει αγγαρεία και φαίνεται αυτό. Η κοπέλα ξέρει να σε κάνει να περάσεις καλά, έχει ποιότητα. ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΗΜΕΝΗ πόυτανα. Γενικά είναι η δεύτερη κοπέλα που διαλέγω να πάρω από το γραφείο και έχω μείνει ευχαρημενος.μια μικρή παρατήρηση για την ώρα μόνο
Αυτά από μένα καλά γαμησια
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 16, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουλίου, 2023
Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται τούμπανο μπράβο της αν είναι όπως τα λες φίλε
P
Panoutsos_los
18 Ιουλίου, 2023
Τελικά τί είναι αυτή Ρωσίδα ή Λατίνα?
S
sifu
18 Ιουλίου, 2023
Από Αθήνα Θεσσαλονίκη; και καπάκι 2 κριτικές για το νέο γραφείο; όχι ότι αποκλείετε αλλά με κάνει εντύπωση
Antonis78
18 Ιουλίου, 2023
Πως έγινε λατινα απο Ρωσίδα;
ΓΠ
Γιώργος Παπ.
18 Ιουλίου, 2023
πλανητες περιποιηθηκε?
D
dimitris1990
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5