Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 171 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Εχω συναντήσει την κοπέλα δύο φορές και επειδή δεν έχω γράψει κάτι , είπα να προσθέσω και εγώ την εμπειρία μου μαζί της. Θα χωρίσω την κριτική μου σε δύο σκέλη, καθώς ειναι δύο διαφορετικές συναντήσεις- εμπειρίες.

Στην πρώτη συναντηση μας πέρυσι πέρασα φανταστικά μαζί της. Εμφανισιακά για μένα η κοπέλα είναι μούναρος, άνετα την κοιτούσα έξω, θυμάμαι είχα εντυπωσιαστεί οταν την είδα απο κοντά, καθώς δεν ήξερα τότε τι να περιμένω, μιας που δεν υπήρχε τέτοιο υλικό οπως τώρα καλή ώρα. Στις υπηρεσίες της ήταν άψογη, το στοματικό της πολύ καλό και με deepthroats, συμμετείχε σε οτι ζήτησα, ήταν πολύ φιλική, κάναμε και την πλάκα μας και γενικά η εμπειρία μου μαζί της ήταν εξαιρετική. Μόνη παραφωνία ίσως οι πολλές ερωτήσεις που κάνει, αλλά όταν αρχίσει ο αγώνας, το σταματάει. Θυμάμαι ένα σκηνικό να έχει ξαπλώσει πάνω μου και να βλέπω τον κώλο της απο ψηλά στον καθρέφτη, μιλάμε απίστευτο θέαμα.

Στην επόμενη μας συνάντηση πριν λίγους μήνες ωστόσο είχα λίγο διαφορετική εμπειρία. Εμφανισιακά δεν έχει αλλάξει πολύ, ίσως ειναι λίγο πιο αδύνατη απο τις κοπέλες του γούστου μου , αλλά εμένα μου αρέσει αυτό που βλέπω πολύ. Ειναι σέξυ κοπέλα και με καύλωσε με το που μπήκε μέσα οπως τότε.
Ωστόσο αυτό το ραντεβού μας δυστυχώς δεν εξελίχθηκε το ίδιο καλά με το προηγούμενο. Αυτό που με προβλημάτισε και δεν μου άρεσε ήταν η συμπεριφορά της κυρίως, όταν ζητήθηκαν κάπως πιο ιδιαίτερα πράγματα σε αυτη την συνάντηση. Ενδεχομένως αν δεν τα είχα ζητήσει και ήταν καρμπον συνάντηση με την προηγούμενη φορά, να κάναμε άλλη συζήτηση τώρα. Παρόλα αυτά , έγινε αντιληπτό και απο τους δύο, οτι δεν ταιριάζαμε τα θέλω μας, να το πω απλά, ενώ μου φάνηκε κάπως ειρωνική . Μπορεί να ήταν και ιδέα μου, δεν θέλω να είμαι απόλυτος. Κάτι πάντως με χάλασε. Και απο την στιγμή που κάτι με χάλασε θεώρησα σωστό να σταματήσω το ραντεβού αρκετά νωρίς ειναι η αλήθεια καθώς κατάλαβα οτι δεν θα λειτουργούσα όπως θα θελα στην πορεία του ραντεβού (καθώς ξέρω τον εαυτό μου καλύτερα απο τον οποιονδήποτε).

Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία με την κοπέλα. Προσπάθησα να είμαι δίκαιος και να αναφέρω και τα καλά και ότι με προβλημάτισε. Οι βαθμοί που έβαλα ας πούμε οτι ειναι κάτι σαν μέσο όρο. Αν θα την ξαναέβλεπα έβαλα ίσως, κυρίως λόγω της δεύτερης συνάντησης, αλλά και λόγω του κόστους, καθώς περνάω καλά και με λιγότερα χρήματα. Παρόλα αυτά το αφήνω ανοικτό, γενικά δίνω δεύτερες ευκαιρίες στην ζωή μου, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου γενικότερα και είναι λίγο δύσκολο να αλλάξει αυτό τώρα στα γεράματα..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 01, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
ypotaktikos97
Σπουδαίος
24
Πόντοι:
3.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, doc_lin και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουλίου, 2023
Την δοκίμασες και αν βλέπεις οτι δεν υπάρχει χημεία πας παρακάτω.Έχω παρατηρησει οτι τα τελευταία 4-5 χρόνια οτι οι πιτσιρικες δεν έχουν καθόλου συναισθηματική νοημοσυνη.Με ολα αυτα τα σκατά που τρέφονται (τραπ, κάγκουρες και αντρες αδύναμους που παρακαλάνε στέλνοντας χιλιάδες μηνύματα στα social).Δεν χρειάζεται να ξανασυνατηθείς μαζί της.Ευχαριστούμε για την κριτική
review reaction 1 gasper, STAVROS6969
17 Ιουλίου, 2023
Δεν έχει άδικο.
21 Αυγούστου, 2023
Πολλά τα φράγκα για μια γύφτισα . Έχει χαθεί το μέτρο
review reaction 1 gasper
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3