Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 31 10
Call-Girls
32490
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αν και εχουν γραφει τοσες κριτικες νομιζω οτι αξιζει οποτε γραφω προσπαθωντας ομως να μην κουρασω.
Εδω η βαθμολογια δεν παει πανω απο 7 οποτε τερματιζει, η αληθηνη ειναι σε ολα οχι μικρωτερη απο 8 και μεχρι και δεκα.
Μαζι της παιρενεις ενα απο τα καλυτερα πακετα σε κατηγορια μιλφ.
Καπου στα 35 σε ηλικα αλλα οταν λεμε κρατιεται καλα το εννοουμε και οταν λεμε επιπεδο ενοουμε επιπεδο.
Δεν βλεπεις απο τις φωτογραφιες ποσο καλη ειναι και τις υπηρεσιες της φυσικα πρεπει να τις ζησεις γι ανα καταλαβεις.
Σπανια εχω φιλησει μιλφ οπως εκεινη λογο του οτι η συμμετοχη της ηταν τελεια αλλα και η εμφανιση της μου προαλουσε υπερβολικη καυλα.
Οι βυζαρες της ειναι πολος ελξης και δεν την ενοχλει να τις παιδεψεις οσο θελεις.
Μου εκανε επικη πιπα και της εκανα επικο γλειφωμουνι.
Στο σεξ απολαμβανει και υγραινει, καμια αμφιβολια οτι ειναι γεννημενη να γαμιεται.
Σαν επικοινωνια, με συνοδιασμο eye contact, μου εδωσε περισσοτερα απο οσα ανεμενα.
Τα καλυερα 140 που εχω δωσει σε μιλφ απλα...
Εδω η βαθμολογια δεν παει πανω απο 7 οποτε τερματιζει, η αληθηνη ειναι σε ολα οχι μικρωτερη απο 8 και μεχρι και δεκα.
Μαζι της παιρενεις ενα απο τα καλυτερα πακετα σε κατηγορια μιλφ.
Καπου στα 35 σε ηλικα αλλα οταν λεμε κρατιεται καλα το εννοουμε και οταν λεμε επιπεδο ενοουμε επιπεδο.
Δεν βλεπεις απο τις φωτογραφιες ποσο καλη ειναι και τις υπηρεσιες της φυσικα πρεπει να τις ζησεις γι ανα καταλαβεις.
Σπανια εχω φιλησει μιλφ οπως εκεινη λογο του οτι η συμμετοχη της ηταν τελεια αλλα και η εμφανιση της μου προαλουσε υπερβολικη καυλα.
Οι βυζαρες της ειναι πολος ελξης και δεν την ενοχλει να τις παιδεψεις οσο θελεις.
Μου εκανε επικη πιπα και της εκανα επικο γλειφωμουνι.
Στο σεξ απολαμβανει και υγραινει, καμια αμφιβολια οτι ειναι γεννημενη να γαμιεται.
Σαν επικοινωνια, με συνοδιασμο eye contact, μου εδωσε περισσοτερα απο οσα ανεμενα.
Τα καλυερα 140 που εχω δωσει σε μιλφ απλα...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 15, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή