Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 5 10
Call-Girls 40809
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Δεν ξέρω τι είδε ο συνάδελφος από κάτω αλλά δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα αυτό που είδα εγώ.
Ψηλή κοπέλα με αρκετή προσπάθεια για επικοινωνία. Ευδιάθετη και μοσχομυριστή. Κορμί γυμνασμένο απο τα καλύτερα που έχω δει.
Ήρθε με αέρα και μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα. Μπήκε για γρήγορο ντουζ και ήρθε στο κρεβάτι όπου μου έκανε κομπλιμέντο για το άρωμα μου. Ξεκίνησε τα γλωσσόφιλα τρυφερά στην αρχή καιετα με γλώσσα. Κατέβηκε για πίπα που πάτωσε κανονικότητα εναλλάξ γλείψιμο αρχιδιών και πούτσας. Καπότα και αυτή από πάνω με Άργους ρυθμούς και γλωσσόφιλα. Με ρωτά αν μου αρέσει το doggy. Την στήνω στα 4 και βομβάρδισα πέταμα καπότας και έχυσα στα βυζιά της. Ντουζακι από τους 2 μας. Λίγο σόσιαλ και παίρνει το λαδάκι που είχε και μου κάνει ένα καλό μασάζ στα πόδια. Μου σηκώθηκε στο πιτς φυτίλι. 69 με ένα πεντακάθαρο μουνάκι. Μετά από λίγο κατεβηκε να ασχοληθεί περισσότερο με το πουλί μου. Απολαυστική πίπα και έμεινα εκεί μέχρι το τέλος του δεύτερου γύρου.
Ντουζ χαιρετουρες και έμεινα λίγο στο ξενοδοχείο να χαλαρώσω.
Εγώ είδα τρομερό κορμί και φοβερή διάθεση . Το κορμί της είναι από τα καλύτερα βυζί φτιαγμένο λίγο σκληρό χωρίς σημάδια έντομα ένα μικρό στη βάση. Την τράβηξα και μερικές φωτογραφίες που παραθετω

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν