Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 4 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Άψογη συνενόηση με το γραφείο και ευχαριστώ για όλα σε αυτό το τραγελαφικό ραντεβού.

Κοινότυπη κοπέλα, χωρίς να υπάρχει κάτι που να με καυλώνει καθώς για άλλη πήγαινα. Τυπικό σώμα κοπέλας που δεν το προσέχει με γυμναστήριο, τίποτα το αξιοσημείωτο. Πρόσωπο βγάλτε λάμψη. Κάτω του μετρίου τα αγγλικά αλλά συνενοήσιμη.

Φιλιά,αγκαλιές, όλα πήγαιναν καλά αλλά βιαζόταν λίγο σε όλα. Απομάκρυνε χέρι από το κεφάλι της. Πίπα κάτω του μετρίου. Προφυλακτικά σάπια πραγματικά και τα αναγνωρίζω, της το λέω και μου λέει μόνο αυτά έχει, ξέρω ότι δεν αντέχουν και κάποια στιγμή έσπασε και έγινε χίλια κομμάτια. Από εκεί και πέρα στο +15 λέπτο πήγε όλο το ραντεβού πάτο-άπατο, φαντάζομαι για αυτό το λόγο αλλά δεν είδα και τίποτα το ενθαρυντικό πιο πριν. Τίποτα δεν μου έκανε κλικ και το σεξ... απλά δεν καθόταν όπως ήθελα στις στάσεις με αποτέλεσμα να μην το απολαύσω. Κώλος οκ. Με είδε που ξενέρωσα καθώς πάει και το 2ο, προσπάθησε με φιλιά και πέξιμο με το χέρι να τελειώσω αλλά φαινόταν ότι το έκανε ως αγγαρεία. Τη ρωτάω αν θέλει να κάτσει, μου λέει οκ. Πίπα ξανά για αρκετή ώρα βλέποντας τσόντα ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ. Έπρεπε να τη διώξω εκείνη τη στιγμή αλλά βαριόμουν να περιμένω 1 ώρα την επόμενη κοπέλα και όλη τη μανούρα με το γραφείο. Την επόμενη φορά θα γίνει. Τελείωσα και απομακρύνθηκε μην πάνε πάνω της. Αυτό λέει πολλά για το ραντεβού.

Με τη κοπέλα δεν πρέπει να είχαμε χημεία αλλά προσπάθησα, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΟΛΥ, όσο με καμία στο παρελθόν για το ραντεβού. Τέλος πάντων, το αφήνω ότι χαλάστηκε όσο εγώ σχετικά με το τι έγινε και στη 0 χημεία μας. Δεν ήξερε όμως να το διαχειριστεί το τραγελαφικό γεγονός. Τα λεφτά τα ζήτησε από την αρχή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 mancunian1986, old boy, lagonisian και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού