Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 17 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Και γαμώ τις συνενοήσεις με το κοντρόλ του γραφείου, άλλη πήγαινα, για άλλη ρώτησα και άλλη πήρα... φυσικά ακόμα δεν ξέρω γιατί την πήρα αλλά μου βγήκε σε καλό... πολύ καλό.

Μπαίνει μέσα, χάι... χάι... χάου αρ γιου... όλα καλά. Ξεκινάει γλωσσόφιλα, τριψίματα, κλπ. Πρόσωπο αρκετά διαφορετικό από φωτό, έχει και σέλφι... κάτι τέτοιο θα έρθει. Λίγο τα χείλη φουσκωμένα αλλά ικανοποιητικά επίπεδα, ως σύνολο δεν χαλάει. 15 πόντα φορούσε και ήταν λες και κατέβηκε από σκάλα όταν τα έβγαλε, φορεματάκι κάβλα και κόκκονα εσώρουχα. Μύριζε υπέροχα λέμε! Σώμα πολύ καλό, μιλφ είναι και υπάρχει χαλάρωση λόγω ηλικίας... κρατιέται απίστευτα. ΒΥΖΙΑ τούρμπο, μπορεί πλαστικά αλλά γάμαγαν στην αφή. Οι φωτό είναι παλιές. Έχει τατουάζ αρκετά.

Κατευθείαν με πέταξε στο κρεβάτι, βυζιά να με πεθάνει από ασφυξία και τριψήματα παντού να σε καβλώνει. Ρώγες που ανταποκρίνονται και πετάγονται. Από το πιπίλισμα ερεθίστηκε και ξεκίνησαν τα ζουμιά από μέρος της. Κατευθείαν στο έγευστο μουνί της και την ισοπέδωσα. Με σταμάτησε να μην τελειώσει ώστε να έχει και σεξ η υπόθεση. ΠΙΠΑ... τι να πω για πίπα, μαεστρική, έγλειψε τα πάντα απο κεφάλι με τη γλώσσα πήγε κάτω, δεξιά - αριστερά, ρούφηξε μπάλες, έπαιξε με το χέρι, ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ όσο χωρούσε μέσα να εξέχει στο λαρύγγι της, λίγο MF δέχτηκε αλλά ήθελε χαλαρά και αισθησιακά. Ένα 10 λέπτο έτσι και να κρατάω την κωλάρα της συνεχώς. 69 αλλαγή, έδωσε ρεσιτάλ και εγώ... μπρος πίσω....με τελειώσε άνετα εκεί δεν μπόρεσα να αντισταθώ.

Αγγλικά και σόσιαλ πολύ καλό, γαμάτο το vibe της. Ντουζάκι εναλλάξ και με ξεκινάει μόνη της πάλι με πίπα. Δεν ξέρω αν γουστάρει πίπα μόνο ή κάτι άλλο. Αν δεν την σήκωνα να τη ρίξω στο πλάι, ακόμα θα ρουφούσε τα αρχίδια μου σίγουρα. Ανεβαίνει πάνω και χτυπιόταν σαν χταπόδι, το ζούσε ή έτσι έδειχνε... δεν με ένοιζε καθόλου, δέχτηκε αρκετό σφυροκόπημα και αλλαγή λίγο της στάσης σε αρκετά σημεία. Ιεραποστολικό όπου έφτασα στην άκρη του τούνελ αργά και αισθησιακά και να σφυροκοπάω με εναλλαγές. Στα 4 είχαμε πρόβλημα και δεν μπορούσαμε με τίποτα να συντονιστούμε. Τη πετάω ξαπλωτή και σφυροκόπημα να ουρλιάζει από ευχαριστήση, να κάνει κάτι γκριμάτσες όλες καύλα μεταξύ πόνου-απόλαυσης-ποια είμαι και που πάω. Τελευταία φορά ιεραποστολικό να σφυρολοπάω και να τελειώνει με τρέμουλα και φωνές στο αυτί... τρελάθηκε και της γύρισαν τα μάτια. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΩ. Δεν με άφηνε να βγω καθόλου και συνέχιζα κάθε φορά το γαμήσι ώσπου βγήκα και τελείωσα στον αφαλό αν και ήθελα στόμα-πρόσωπο κάτι .... με είχε γραπώσει και δεν πρόλαβα.

Ψόφιος εγώ και εκείνη, αργήσαμε και λίγο να φύγούμε... ξέχασε και αυτή τα λεφτά και την κυνηγούσα καθώς έφευγε.. ΣΦΑΛΙΑΡΙΔΙ ΣΤΟ ΠΙΣΙΝΟ και έξω και αυτή από το άντρο της ακολασίας μας. Μπανάκι στο τέλος.
Και γαμώ τις τύπισσες, άξιζε.. ένιωθα σαν θεός του γαμησιού με όλα όσα κάναμε και μου έλεγε. ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΜΙΛΦΑΚΙ. Θα το ξαναδώ αν προλάβω αν και έχω βάλει άλλη στο στόχαστρο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 11, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, THV, kwstasxat και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουλίου, 2023
Ποια φωτο είναι η πιο αντιπροσωπευτικη
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1