Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 246 10
Call-Girls
361554
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετά από 2η συνάντηση με την Αννούλα οφείλω να της γράψω κριτική γιατί το αξίζει αν και δεν έχει ανάγκη αυτό το κορίτσι από κριτικές ,αρκεί κάποιος να επισκεφτεί το νήμα της . Την ξανασυνάντησα γιατί μου είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις τόσο στον ερωτικό τομέα όσο και στην όλη συμπεριφορά της εκτός πεδίου μάχης . Ακριβέστατη στην ώρα της και πάλι ,με ένα πολύ ωραίο φόρεμα ,παπούτσι πολύ καλό ,χτενισμένη τόσο όσο έπρεπε , βαμμένη πολύ ελαφριά που τόνιζε την απλότητα της σαν κοπέλα . Μία ζεστή ανθρώπινη αγκαλιά και φιλιά παθιασμένα από το 1ο λεπτό . Μπανάκι από μέρους της ,εγώ ήδη είχα κάνει και ριχνόμαστε στην αρένα . Διαγαλαξιακό το τσιμπούκι της ,πού όσο και αν προσπάθησα να κρατηθω δεν ,δεν ,δεν ,,,,της τα έδωσα στο στόμα . Μπανάκι πάλι, αμφότεροι ,ένα τσιγάρο, λίγο social και ξαναρχίζει ο αγώνας από εκεί πού τελείωσε . Ρε παιδιά η πίπα της είναι για σεμινάρια ,το βλέπεις στο πρόσωπο της ότι ζεί γι'αυτό το πράγμα . Βάζω χειρόφρενο και την αρχίζω εγώ . Η Αννούλα γουστάρει να ανεβαίνουν οι στροφές σιγά -σιγά στο γλυφομούνι ,όπως και έγινε . Ήρθε σε πλήρη οργασμό ,γεύτηκα το νέκταρ της και μετά έγινε του μουνιού . Παίχτηκαν 4 στάσεις και το τέλος ήρθε πάλι στο στόμα της στο 90 λεπτό . Πολύ καλό κορμί,στήθος , κώλος αν και όχι πεταχτός χαίρεσαι να τον παίζεις .Όπου 7 βάλτε 9 . Είναι μία κοπέλα που κοιτάζει να ευχαριστήσει τον παρτενέρ της με οποιοδήποτε τρόπο . Η Αννούλα είναι το κορίτσι που θα σου ξεκλειδώσει όλα τα γούστα . Ρεμάλια να το προσέχετε το κορίτσι ,αλλά μην το αγαπήσετε ,,,,είναι λάθος .
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 20, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: