Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 4 10
Call-Girls
27197
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Οι φώτο πολύ κολακευτικές. Ψήθηκα. Κάτι μου έλεγε μέσα μου όμως να κρατώ κι εδώ μικρό καλάθι. Οι φώτο μου βγάζαν μια μικρή ξινίλα.
Εδώ έπεσα εν μέρη έξω.
Εμφανισιακά η κοπέλα απέχει πάρα πολύ από τις φωτογραφίες. Τόσο σε σώμα όσο και σε πρόσωπο (περισσότερο). θα την χαρακτήριζα πολύ πιο σπασμένη. Το βυζί μικρό έχει πάρει την κατιούσα, άρα και ηλικιακά θα έλεγα οτι μας κοροϊδεύουν.
Πάμε τώρα στα θετικά.
Πέρα από το βυζί η γκόμενα έχει κορμί αράπικο (=γυμνασμένο). Είναι αρκετά αδύνατη, οχι σε φάση κακή αλλά δεν πρέπει να χάσει γραμμάριο. Αν έβαζε και 2-3 κιλά θα ήταν τέλεια.
Το δυνατό χαρτί την darly είναι η καλή διάθεση, το γεγονός οτι χαζομιλάει κάποια ελληνικά και αρκετά καλά αγγλικά.
Αλλά πάνω από όλα είναι η πίπα της. Μιλάμε για μαεστρία. Τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα.
Δεν συνηθίζω να κάνω επαναληπτικά ραντεβού με τάνες αλλά ενα μισαωράκι incall για μια πίπα στα όρθια θα το έψηνα!
Εδώ έπεσα εν μέρη έξω.
Εμφανισιακά η κοπέλα απέχει πάρα πολύ από τις φωτογραφίες. Τόσο σε σώμα όσο και σε πρόσωπο (περισσότερο). θα την χαρακτήριζα πολύ πιο σπασμένη. Το βυζί μικρό έχει πάρει την κατιούσα, άρα και ηλικιακά θα έλεγα οτι μας κοροϊδεύουν.
Πάμε τώρα στα θετικά.
Πέρα από το βυζί η γκόμενα έχει κορμί αράπικο (=γυμνασμένο). Είναι αρκετά αδύνατη, οχι σε φάση κακή αλλά δεν πρέπει να χάσει γραμμάριο. Αν έβαζε και 2-3 κιλά θα ήταν τέλεια.
Το δυνατό χαρτί την darly είναι η καλή διάθεση, το γεγονός οτι χαζομιλάει κάποια ελληνικά και αρκετά καλά αγγλικά.
Αλλά πάνω από όλα είναι η πίπα της. Μιλάμε για μαεστρία. Τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα.
Δεν συνηθίζω να κάνω επαναληπτικά ραντεβού με τάνες αλλά ενα μισαωράκι incall για μια πίπα στα όρθια θα το έψηνα!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 10, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιουλίου, 2023
μια χαρά τα λες συνάδελφε σε γενικές γραμμές, την έχω συναντήσει παλαιότερα ως ανεξάρτητη και είχα περάσει σούπερ, απλά θα διαφωνήσω με το 5άρι στο πρόσωπο. Τέτοιο πρόσωπο δε συναντάς συχνά έξω κ με τέτοια μάτια και εκφραστικότητα. Είναι καθαρό 8άρι κατά την γνώμη μου...βέβαια γούστα είναι αυτά...
lagonisian
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1