Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 4 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Καλησπερα συναδελφοι. H darly δεν ειχε κριτικη, οποτε ειπα να βαλω εγω μια, να βοηθησω.

Συννενοηση με το πρακτορειο πολυ καλη, ολα οπως επρεπε. Εκλεισα σε ξενοδοχειο, απ τα στανταρακια.

Ειχα κλεισει νωρις το ραντεβου, η μερα ομως μου πηγε πολυ ασχημα και ειχα πολυ πεσμενη διαθεση. Το αναφερω γιατι σε αυτα τα πραγματα παιζει ρολο και η ψυχολογια!

Λοιπον, εμφανισιακα η κοπελα ως προς το προσωπο, ειναι λιγο πιο αγρια απο αυτα που βλεπετε στις φωτο. Στο σωμα εχει τατουαζ, (δεν φαινονται στις φωτο, ανεκτα θα ελεγα), εχει ομως το κωλαρακι, το δερμα , την ελαστικοτητα που θα περιμενες απο σλαβα. Στηθος μικρο, φυσικο. Ειναι γυρω στα 26+

Οπως ειπα, ειχα τις μαυρες μου. Η DARLY μπηκε στο δωματιο με φόρα και χαριτωμενια. Απολυτα ψευτικη χαριτωμενια στην αρχη, ομως αυτη η χαζομαριτσα με ανεβασε!! Ανεβηκε στο κρεββατι και γελωντας αρχισε κατι twerking (τουρλωνε τον κωλο της δηλαδη), κατι κουνηματα, που με τραβηξαν. Ειχα μολις βγει απ το μπανιο. Με αρχισε σε χαδια, αυτο το ελαφρο γραντζουνισμα με τα νυχια, ψευτο μασαζακι, ψηθηκα. Μπανιο δεν εκανε, καθαρη την βρηκα.

Λιγο μπλα μπλα (μιλαει αρκετα καλα αγγλικα, λιγα ελληνικα), χαδια απο εκεινη και καποια στιγμη με γυρισε η ιδια, για πιπα. Βαθεια, υγρη, εβαζε χερι οσο επρεπε, χαιδευε, εστηνε το σωμα για να βλεπω. Παρα την αρχικη κακη διαθεση μου, γυρισα σε τρομερες καβλες και δεν το περιμενα. Μου αρεσε το ανετο που εβγαζε. Κανα δεκαλεπτο+ και μετα την εστησα στα τεσσερα, ανοιχτα ποδια και μαλλι αλογοουρα, να το κουναει. Μπηκα καλα , ωραια αισθηση, στενη. Το παιδευσα οσο ηθελα (εβγαζε κατι ηχους, τοσο οσο), την γυριζα και δεξια , αριστερα, καποια στιγμη αδειασα.

Γρηγορο ντουζακι και πισω. Εδω χαθηκε λιγο η μπαλα, ξεχαστηκα και καπου φαγωθηκε η ωρα. Δεν ημουν και ετοιμος, ειχα ηδη παιξει πολυ δυνατο πρωτο γυρο, χαλαρωσα...

Δεν ζητησα άλλα services

Δεν ειμαι των φιλιών κλπ αλλά δεν ειδα και ιδιαιτερη ταση προς τετοιες οικειοτητες. Ok by me, ισως αλλος το βλεπει αλλιως

Συμπερασμα: Την ωρα μου την περασα καλα, χαλαρα ηταν. Απο αυτες τις συναντησεις που λες, οκ, δεν τα εκλαψα, με κεφι βγαινω. Ισως ομως θελει επαναφορα στο στοχο η νεαρά, χαλαρωνει ευκολα....

Τις καλησπερες μου

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 07, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου