Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.7 54 10
Call-Girls
237248
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η κοπελα έχει πολλες κριτικές και η δική μου είναι προς επιβεβαίωση του θετικού της κορασιδας! Ήρθε στην ώρα της όμορφα ντυμένη και από την πόρτα έσκασε φιλάκι στο στόμα, καλά θα πάει είπα μέσα μου! Της προσέφερα κρασάκι και καθίσαμε να τα πούμε αλλά το κορίτσι δεν ήθελε να χάσει χρόνο. Άρχισε τα γλωσσόφιλα και το μπαλαμούτι και είπα κι εγώ ασ'την κουβέντα για μετά! Αρχίζει να γδύνεται ενώ είναι πάνω μου και αποκαλύπτει ένα όμορφο σωματάκι μέσα από τα σέξι εσωρουχα! Ζητάει να πάει για φρεσκάρισμα και την οδηγώ στο μπάνιο δείχνωντας της την πετσετουλα και το αφρόλουτρο. Δεν καθυστερεί και γυρνάει στην αγκαλία μου γυμνή. Το πρόσωπο είναι όμορφο όπως στις φωτό, λίγο πιο σπασμένο, πιστεύω ότι έχει πατήσει τα 30, κορμάκι όμορφο, κώλος ποίημα βυζάκι 1,5, λείπει το σφρίγος της δεύτερης δεκαετίας για αυτό πιστεύω ότι ηλικιακά είναι πάνω από αυτό που δηλώνει.
Πρώτος γύρος πίπα, ιεραποστολικό, cow και πίπα ξανά όπου και έχυσα στο στοματάκι της.
πάει για ντουζάκι και καθόμαστε λίγο να τα πούμε, με κρασάκι και τσιγάρο. Μιλάει αρκετά καλά αγγλικά και η επικοινωνία είναι ευχάριστη αλλά δεν με αφήνει και πολύ και σε λίγο τσουπ μου αρχίζει πάλι να κωλοτρίβεται. Δεύτερος γύρος με ιεραποστολικό και cow και το τέλος δεν άργησε. έρχεται στην αγκαλία μου και μιλάμε για διάφορα, πρέπει να πώ ότι είναι πολύ ευχάριστη κοπέλα και αν της κάνεις κοπλιμέντα και την κάνεις να αισθανθεί όμορφα στο ανταποδίδει.
Μιάς και είχε μείνει αρκετός χρόνος προσφέρθηκε να μου κάνει μασάζ βάζει και το λαδάκι και με χαλαρώνει, ήταν ότι έπρεπε μετά από μια δύσκολη εβδομάδα στη δουλεια! οκ το μασάζ δεν είναι η ειδικότητά της αλλά το να σε τρίβει ένα τέτοιο κορίτσι ενω μιλάτε και έχεις και την θέα της στον καθρέφτη είναι το ιδανικό κλείσιμο εβδομάδας!
Δέκα λετά πριν το τέλος με ρωτάει αν μπορεί να πάει για μπάνιο, της λέω φυσικά, ετοιμάζεται και ζητάει διακριτικά το αντίτιμο. φιλάκι και γειά σας με την υπόσχεση να ξαναβρεθούμε.
Πραγματικά είναι από τις συναντήσεις που σε αφήνουν με το χαμόγελο. Πρόσωπο όμορφο, κορμακι λαχταριστό ιδίως το κωλαράκι της, διάθεση να σε ευχαριστήσει χωρίς να κλέβει χρόνο ή να δυσανασχετεί, σε κάνει να ιώθεις βασιλιάς έστω ακι επί πληρωμη.
Και για να εξηγήσω και τον τίτλο, όταν έφυγε και μπήκα και εγώ στο μπάνιο για να κάνω ένα ντουζάκι, είχε αφήσει την πετσέτα της διπλωμένη και στην θέση της ακριβώς όπως την είχε βρεί από εμένα. Μαγκες τόσες καργιες ελλεϊνίδες και σχέσεις έχω κάνει μια που να σου αφήνει την πετσέτα διπλωμένη όπως την βρήκε δεν είχα συναντήσει, γελάστε όσο θέλετε αλλα δείχνει σεβασμό και χαρακτήρα του ανθρώπου κι ας είναι πουτανα!
Αυτά από εμένα!
Γαμάτε Ρωσσιδες και αφήστε τις ντόπιες κάργιες να το παίζουν υπεράνω!
Καλό βράδυ!
Πρώτος γύρος πίπα, ιεραποστολικό, cow και πίπα ξανά όπου και έχυσα στο στοματάκι της.
πάει για ντουζάκι και καθόμαστε λίγο να τα πούμε, με κρασάκι και τσιγάρο. Μιλάει αρκετά καλά αγγλικά και η επικοινωνία είναι ευχάριστη αλλά δεν με αφήνει και πολύ και σε λίγο τσουπ μου αρχίζει πάλι να κωλοτρίβεται. Δεύτερος γύρος με ιεραποστολικό και cow και το τέλος δεν άργησε. έρχεται στην αγκαλία μου και μιλάμε για διάφορα, πρέπει να πώ ότι είναι πολύ ευχάριστη κοπέλα και αν της κάνεις κοπλιμέντα και την κάνεις να αισθανθεί όμορφα στο ανταποδίδει.
Μιάς και είχε μείνει αρκετός χρόνος προσφέρθηκε να μου κάνει μασάζ βάζει και το λαδάκι και με χαλαρώνει, ήταν ότι έπρεπε μετά από μια δύσκολη εβδομάδα στη δουλεια! οκ το μασάζ δεν είναι η ειδικότητά της αλλά το να σε τρίβει ένα τέτοιο κορίτσι ενω μιλάτε και έχεις και την θέα της στον καθρέφτη είναι το ιδανικό κλείσιμο εβδομάδας!
Δέκα λετά πριν το τέλος με ρωτάει αν μπορεί να πάει για μπάνιο, της λέω φυσικά, ετοιμάζεται και ζητάει διακριτικά το αντίτιμο. φιλάκι και γειά σας με την υπόσχεση να ξαναβρεθούμε.
Πραγματικά είναι από τις συναντήσεις που σε αφήνουν με το χαμόγελο. Πρόσωπο όμορφο, κορμακι λαχταριστό ιδίως το κωλαράκι της, διάθεση να σε ευχαριστήσει χωρίς να κλέβει χρόνο ή να δυσανασχετεί, σε κάνει να ιώθεις βασιλιάς έστω ακι επί πληρωμη.
Και για να εξηγήσω και τον τίτλο, όταν έφυγε και μπήκα και εγώ στο μπάνιο για να κάνω ένα ντουζάκι, είχε αφήσει την πετσέτα της διπλωμένη και στην θέση της ακριβώς όπως την είχε βρεί από εμένα. Μαγκες τόσες καργιες ελλεϊνίδες και σχέσεις έχω κάνει μια που να σου αφήνει την πετσέτα διπλωμένη όπως την βρήκε δεν είχα συναντήσει, γελάστε όσο θέλετε αλλα δείχνει σεβασμό και χαρακτήρα του ανθρώπου κι ας είναι πουτανα!
Αυτά από εμένα!
Γαμάτε Ρωσσιδες και αφήστε τις ντόπιες κάργιες να το παίζουν υπεράνω!
Καλό βράδυ!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 07, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
250€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Είναι σχεδόν δεδομένη η περιποίηση στον εκάστοτε συναγωνιστή...όμως αυτόε την πετσέτα είναι απλά εντυπωσιακό.
Ευ γέ!
Κορίτσι για σπίτι, συνάδερφε!