Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 60 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λοιπόν γράφω νέα κριτική γιατί από την προηγούμενη έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος... Στη προηγουμενη είχα μείνει στο σχολιασμό του σώματος. Και ιδιαίτερα για την ΚΩΛΑΡΑ της... Τώρα θέλω να τονίσω και κάποια άλλα στοιχεία.
Το σώμα της παραμένει καύλα... Ο κωλος της καλύτερος από 20αρες... Βυζί φτιαχτό αλλά πολύ πολύ ωραίο. (Όπως μου είπε η Μυρτώ έχει αλλάξει είδος γυμναστικής και το σώμα της έχει γίνει πιο θηλυκό).
Στον αγώνα εγώ περνάω τέλεια. Αν της φερθείς ευγενικά η Μυρτώ θα στο ανταποδώσει... Σέβεται τον πελάτη της...
Αυτό γιατί η Μυρτώ είναι κύρια. Και εδώ θέλω να μείνω... Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ο χαρακτήρας της. Η Μυρτώ είναι πολύ καλό "παιδί".. μπορείς να μιλήσεις και να συζητήσεις στο ενδιάμεσο του αγώνα. Σε καμιά περίπτωση δεν τρώει χρόνο, αντίθετα η ίδια ξεκίνησε τον δεύτερο γύρω ενώ εγώ δεν τον φανταζομουν λόγω κούρασης αλλά που να αντέξω στη θέα αυτής της κωλαρας. Συμπερασματικά μετά από τρεις συναντήσεις με τη Μυρτώ εγώ δηλώνω θαυμαστής της και έχω θέσει πολλά κριτήρια, γιατί δεν θέλω να πετάω τα λεφτά μου. Σίγουρα έχει ΚΩΛΑΡΑ και βυζάρες για απόλυτο 10.. (το σύστημα με αφήνει να βάλω μέχρι 7)... Υγ. Μυρτώ σε ευχαριστώ για τη φωτό που ανέβασε σήμερα και είμαι σίγουρος ότι επιβεβαιώνεται ότι λέω για την κορμάρα σου..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
4 Απρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
317
Πόντοι:
300
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2, Triant, hornyasfuck και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιουλίου, 2023
Συμφωνώ σε όλα. Αν βελτιώσει μερικά σημεία (ίσως υποκειμενικά για τον καθένα αλλά για μένα ας πούμε είναι το CIM, CIF) είναι από τις top επιλογές.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1