Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 9 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Όντως πιτσιρίκι, 20 ετών άγουρο αλλά και με διάθεση..

Μπήκε μέσα, χαμογελάκι, μου παίρνει μέτρα, μάνι φερστ και εκεί έφαγα την πρώτη κόμπλα.

Παμ' παρακάτ..

Ντουσάκι δεν έκανε, είχε κάνει στο ξενοδοχείο της...χμμμ

Γελάκια και κοριτσίστικες αντιδράσεις που μάλλον δεν άρμοζαν στο ντύσιμο-στη΄σιμο με μαύρα ρούχα και παντελόνι χωρίς εσώρουχο.

Την άφησα να πάρει πρωτοβουλία.. είχαμε και φιλάκια κάπως άτσαλα, δεν της άρεσε το αξύριστο στυλ μου... Πα μαλ...

Στο πνευστό τα πήγε πολύ καλά και μάλλον το έχει σπουδάσει, πλην όμως δεν είμαστε όλοι για τούρμπο τρομπόνια. Κάποιοι θέλουμε πιο low....

Προσαρμόστηκε στα θέλω μου, ωστόσο ήθελε να έχει εκείνη την επιμέλεια του προγράμματος.

Κατέβηκα χαμηλά να την γευτώ και απόφευγε εντέχνως με αιτιολόγηση το ραζέ του προσώπου μου.

Γενικά μου έβγαζε κάτι περίεργο αλλά δεν ήθελα να χάσω την συγκέντρωσή μου.

Ήθελε για αρχή ιεραποστολικό για να ανοίξει όντας πολύ σφιχτή και με προσοχή την έφτασα σε σημείο να κατεβάσει υγρά και να πετυχαίνω ικανοποιητικές διεισδύσεις.

Ήταν ώρα να την φέρω απάνω μου όπου κοπανιόταν πλέον δυνατά έως τη στιγμή που μου ήρθε αυτή η απωθητική οσμή του κόλπου της και ταυτόχρονα, ίσως το κατάλαβε κι αυτή (;), ξεκαβάλησε και μου λέει πάω να ξεπλυθώ....!!!!

Έμεινα αμήχανος...τι να κάνω....με το πτηνό ντούρο και πεινασμένο, περίμενα να ξεπλυθεί.

Καβάλησε ξανά και δώστου ροντέο και ξανά μανά η ίδια μυρωδιά!

Και ήταν κρίμα γιατί είχε ανοίξει όσο γινόταν και υγρή φουλ και εννοείται η αίσθηση ήταν σούπερ.

Το φοβήθηκα με την εσάνς μην ΄γίνει καμιά στραβή και της ζήτησα να τελειώσω στο στόμα της, όπερ και εγένετο.

Γρήγορο ξέπλυμα κι έρχεται γρήγορα, στο ίδιο ακριβώς σημείο που είχε μείνει και τον ξαναπήρε στο στόμα χωρίς να το ζητήσω!

Την απώθησα ελαφρά λέγοντάς της ότι τελείωνε ο χρόνος μας και δεν προλάβαινα το δεύτερο γύρο.

Σε όλη τη διάρκεια ήταν χαμογελαστή αλλά κάποια κουφά γέλια την πιάνανε και το έκανε λούνα παρκ το θέμα.

Σίγουρα δεν ήταν αυτό που περίμενα, όμως δεν είναι ούτε αδιάφορη, σαφέστατα όχι σνομπ ή με τουπέ λόγω ομορφιάς και νιάτων, αλλά θέλει χρόνο να ωριμάσει και αν σκέφτεται σοβαρά αυτό που κάνει, έχει τα φόντα να το κάνει έτσι ώστε να έχει στάνταρ πελάτες.

Πιστεύω ο τίτλος είναι χαρακτηριστικός.

Η συνάντηση τα είχε όλα και τα μεν και τα δεν...

Τώρα μου έκατσε εμένα η φάση;....

Όλα πιθανά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς