Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 29 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
με το γραφείο όλα καλά και η Νταρίνα στην ώρα της. Καλοκαιρινό κοντό φόρεμα , γόβα , τσάντα , ελαφριά βαμμένη και χαμογελαστή. Με φίλησε και είπε πως με θυμάται αλλά σε άλλο σπίτι. Αλήθεια έλεγε η νεαρά μας.
Ζήτησε χυμό και είπαμε δυο κουβέντες, αρκετά βελτιωμένα τα αγγλικά της αλλά και τα ελληνικά της.
Ότι βλέπετε θα σας έρθει, όμορφο κορίτσι με μακρύ μαύρο μαλλί, κορμάκι καλό και φυσικό, καθαρή , τατουάζ νομίζω μόνο ένα διακριτικό, κώλος μια χαρά, στήθος φυσικό ευαίσθητη ρόγα.
Ο αγώνας είχε ένα ερωτικό ημίχρονο μακροσκελές, με πολλά φιλιά, αγγίγματα, γλύψιμο σε όλο το κορμί της, με ιδιαίτερη περιποίηση στο υγρό μουνάκι της με γλώσσα και δάκτυλο, 69 με πίπα καλή - αργή - βασανιστική, μπαλάκια Νο.
Προφυλάκτκό και πάμε ιεραποστολικό, πλάγια και στα 4. Ζήταγε δύναμη και ένταση η κοπέλα. Όλο και πιο δυνατά τον ήθελε μέσα της, μουρμούραγε αλλά πέταγε και τις λέξεις που έχει μάθει στα ελληνικά , καύλα μου κτλ λες και αρέσουν σε όλους.
Τελείωσα στον κωλαράκο της και περάσαμε για μπάνιο. Τ είπαμε λιγάκι πάλι, φιληθήκαμε και χαϊδευτήκαμε αλλά ήρθε ο οδηγός της να την παραλάβει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 05, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή