Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 55 10
Call-Girls
160692
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Πάντα κανονίζω από την προηγούμενη. Όσες φορές το έκανα on the spur of the moment που λένε και στο χωριό μου στην καλύτερη πέρασα αδιάφορα. Επίσης πάντα ρωτάω τα κορίτσια τι προτείνουν και πάντα τα ακολουθω . Μονο 2 φορες την πάτησα αλλά πρέπει να υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανονα.
Έτσι και χθες. Μου δινουν 3 ονόματα και διαλέγω την Αναστασία.
Είμαι αραχτός σπίτι και ακριβώς στην ώρα της σκάει μυτη η Αναστασία με χειλαρες και βυζαρες πλαστικές. Με ενα μινι φορεματάκι χωρις σουτιέν και με τη ρωγα καγκελο! Σαν απο κλιπακι brazzers!!
Τα χείλη αν και δεν μου αρεσαν στην οψη ειχαν μια απίστευτη υφη ποθ με τρέλαναν με το καλήμερα. Εν τω μεταξύ μια χαρα DFK κάνει. Φοβήθηκα μάλιστα ότι θα με ρουφήξει ολόκληρο!
Αφού ξεκολησαμε πρόσφερα κρασί αλλα ζητησε να κάνει μπανιο καθως μου έπαιζε το π@τσο μιας και είχε καυλες. Οπως κατάλαβα καλά. Απίστευτο μουνι. Πανέμορφο και μοσχομυριστο σαν τριαντάφυλλο. Μεγάλη κλειτοριδα που την ρουφας και υγραινεται ειδικά αν της βάζεις δάχτυλα μπρος πισω ταυτόχρονα. 3-4 στάσεις αλλα εκτος από ιδρωτα σε 70 λεπτά εχυσα δυο φορές στο στόμα της χωρίς να πάρουμε ανάσα στο ενδιάμεσο.
Πέρασα υπέροχα και το καταυχαριστηθηκα!
Συστήνω ανεπιφύλακτα!!
Έτσι και χθες. Μου δινουν 3 ονόματα και διαλέγω την Αναστασία.
Είμαι αραχτός σπίτι και ακριβώς στην ώρα της σκάει μυτη η Αναστασία με χειλαρες και βυζαρες πλαστικές. Με ενα μινι φορεματάκι χωρις σουτιέν και με τη ρωγα καγκελο! Σαν απο κλιπακι brazzers!!
Τα χείλη αν και δεν μου αρεσαν στην οψη ειχαν μια απίστευτη υφη ποθ με τρέλαναν με το καλήμερα. Εν τω μεταξύ μια χαρα DFK κάνει. Φοβήθηκα μάλιστα ότι θα με ρουφήξει ολόκληρο!
Αφού ξεκολησαμε πρόσφερα κρασί αλλα ζητησε να κάνει μπανιο καθως μου έπαιζε το π@τσο μιας και είχε καυλες. Οπως κατάλαβα καλά. Απίστευτο μουνι. Πανέμορφο και μοσχομυριστο σαν τριαντάφυλλο. Μεγάλη κλειτοριδα που την ρουφας και υγραινεται ειδικά αν της βάζεις δάχτυλα μπρος πισω ταυτόχρονα. 3-4 στάσεις αλλα εκτος από ιδρωτα σε 70 λεπτά εχυσα δυο φορές στο στόμα της χωρίς να πάρουμε ανάσα στο ενδιάμεσο.
Πέρασα υπέροχα και το καταυχαριστηθηκα!
Συστήνω ανεπιφύλακτα!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 06, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα