Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 69 10
Call-Girls 219333
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0

Πρόσφατα έπεισα την φίλη μου να κάνουμε ένα τριο με άλλη κοπέλα. Βέβαια δεν ήταν και δύσκολο γιατί μου είχε πει ότι ήταν μια από τις φαντασιώσεις της. Κοιτάζοντας σε διάφορα γραφεία της γυάλισε η Βανέσα περισσότερο λόγω του ότι είναι Ελληνίδα και με μεγάλα βυζιά. Κλήση στο γραφείο και ραντεβού στον χώρο μας για να έχουμε και την κατάλληλη άνεση.
Η Βανέσα μόλις μπήκε αμέσως έσπασε τον πάγο φιλώντας γλυκά την Μ. στο στόμα. Είπαμε δυο κουβέντες και τα κορίτσια πήγαν στο ντους για να «γνωριστούν» καλύτερα. Μετά από λίγο βγήκαν και οι δυο γυμνές και ήρθαν στο κρεβάτι. Με έβαλαν κάτω και ξεκίνησαν εναλλαξ να γλείφουν τον πούτσο μου. Μετά έγλειφε η Μ. και η Βανέσα πιπίλιζε τις ρώγες της και στο τέλος και οι δυο γλείφοντας τον πουτσοκορμό ήρθε το τέλος μου βγάζοντας έναν πίδακα σπέρματος και πλημμυρίζοντας τα πρόσωπα τους. Ο δεύτερος γύρος δεν άργησε να ξεκινήσει με κορίτσια να επιδίδονται σε όλες τις ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ τους και εγώ να γαμώ μια την Μ. και μια την Βανέσα. Το τέλος με βρήκε να χύνω μέσα στον κώλο της Μ. ενώ η Βανέσα μου έγλειφε τα αρχίδια.
Μόλις έφυγε η Βανέσα η Μ. μου ζήτησε να το επαναλάβουμε. Δεν θα της χαλάσω το χατήρι και ίσως το κάνω ξανά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
220€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν