Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 87 10
Call-Girls
327741
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μετά από ένα χρόνο και πολλές συναντήσεις νομίζω ότι πρέπει να γράψω μερικά συμπληρωματικά πράγματα για αυτή τη γυναίκα. Η απόλυτη μεσογειακή ύπαρξη. Γυναίκα με τα όλα της. Όμορφες καμπύλες και πάντα με διάθεση. Τικάρει σχεδόν όλα τα κουτάκια που έχω για να περάσω υπέροχα και αν τικάρεις και τα δικά της κουτάκια τότε θα περάσετε και οι δύο καλά. Η καθαριότητα της και η διάθεση της δεν μειώθηκε ούτε στο ελάχιστο σε καμία από τις συναντήσεις μας. Είναι καύλα με όλη τη σημασία της λέξης. Ποτέ δε με άφησε με παράπονο ακόμα και φορές που ήμουν κουρασμένος έκανε ό,τι μπορούσε για να περάσουμε υπέροχα. Τη σέβομαι και με σέβεται και αυτό είναι από τα μεγαλύτερα ατού της. Αν τα κατάπινε για μένα θα ακουμπούσε τη τελειότητα. Για να μη καταλήξω σε έκθεση, η κοπέλα είναι όμορφη, συνεπής και θα περάσεις σίγουρα καλά. Γενική συμβουλή για όλους, καθαριότητα, καλή διάθεση και επικοινωνία η συνταγή για μια υπέροχη βραδιά. Καλή μου Άρτεμις συνέχισε το έργο σου και με το καλό στις επόμενες συναντήσεις μας.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 03, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν