Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 7 10
Call-Girls 35011
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Όπως έχουν πει και άλλοι η κοπέλα είναι όμορφη, με ελάχιστες διαφορές από τις φωτογραφίες και φουλ διάθεση για γαμήσι Το σώμα της είναι λίγο ανώτερο σε σχέση με το πρόσωπο σε ομορφιά, με πολύ ωραίο βυζάκι και κωλαράκι που το βλέπεις και θέλεις να κάτσει πάνω σου. Όσο για το πρόσωπο γούστα είναι αυτά και κάποιοι μπορεί να το θεωρούν ακόμα πιο όμορφο αλλά εγώ λόγο κάποιων αναλογιών δεν της βάζω περισσότερο από 8.
Σοσιαλ δεν είχαμε γιατί δεν έχει γνώσεις αγγλικών αλλά με τον χαρακτήρα που έχει είναι εύκολο να συνεννοηθείς οπότε ήταν ικανοποιητική η συνεννόηση μαζί της.
Ξεκινήσαμε με φιλιά στο στόμα πολύ καλά βαθιά και με γλώσσα και από εκείνη την στιγμή δεν έπαψε τις προσπάθειες για να με καυλώσει. Όχι ότι χρειάστηκε πολύ δηλαδή αλλά στο θέμα των προκαταρκτικών σκίζει απλά... Η πίπα της ήταν από τις καλύτερες που έχω δεχτεί σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα με γλείψιμο και στα παπάρια αλλά και πολύ καλό eye contact που έκανε πλέον τα μάτια της να μείνουν για πάντα στην μνήμη μου. Από την πείρα που έχω μπορώ να μπω ότι είναι από τις γυναίκες που απολαμβάνουν μια πτυχή του χαρακτήρα τους εκτελώντας καθήκοντα σε αυτό το επάγγελμα.
Έβαλα και εγώ στόχο το μουνί της και άρχισα με την γλώσσα μου να εξερευνώ όλη την περιοχή την οποία είχε περιποιηθεί πολύ καλά μέχρι και στην πίσω πόρτα. Μικρό μουνί, μικρή κωλοτρυπίδα όπως και ολόκληρη η γκόμενα είναι μικροκαμωμένη, ένας πουτσομεζες που γουστάρει μέχρι το κόκαλο να τρώει τον πούτσο.
Συνολικά η εμπειρία μαζί της ήταν gfe αλλά και άγριο το γατάκι που και που, ιδιαίτερα όταν της δίνεις το πρωτεύοντα ρόλο. Με καβάλησε με άριστη τεχνική αφού έβαλε μια καλή ποσότητα τζελ στο μουνί της και οι εκφράσεις της ξεκινώντας με πόνο καταλήξανε σε ευχαρίστηση.
Στον δεύτερο γύρο την γάμησα μονό στα τέσσερα και μου στήθηκε όπως ήθελα.
Πλήρως συνειδητοποιημένη για τον ρόλο της πάντως και από τις γυναίκες που τα αξίζουν τα λεφτά.
Θα την ξαναέπαιρνα και για τις υπηρεσίες της και για την εμφάνιση της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 28, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή