Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 6 10
Call-Girls
23776
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η καταδρομική στην Έρικα μετά από τις ωραίες φωτογραφίες που είδα. Από επικοινωνία προτιμάει ιταλικά ή ρωσικά από τα αγγλικά αλλά και στο αγγλικό δεν είναι κακή απλά δεν έχει μεγάλη άνεση (η συνεννόηση βγαίνει και σε χαμηλό επίπεδο σοσιαλ) . Υποδοχή με ένα στενό φόρεματακι το οποίο έβγαλε αμέσως και αρχίσαμε τα φιλιά. Μπήκα για μπάνιο και άρχισε ο πρώτος γύρος. Πίπα καλή χωρίς καθόλου δόντι, έβαζε χέρι αλλά με ωραίο τρόπο και αυτό επειδή ανέβαζα ρυθμούς ώστε να αντέξει χωρίς κανένα παράπονο. Μετά ήρθε η σειρά μου για γλείψιμο. Το μουνάκι της πολύ ωραίο καθαρό και νόστιμο. Της αρέσει το γλείψιμο αλλά δεν με άφησε να την κάνω να τελειώσει. Αυτό μου έχει συμβεί αρκετές φορές οπότε δεν το θεωρώ αρνητικό. Ήταν δεκτική και σε δάχτυλα τα οποία απολαμβάνει με μεγάλη ευχαρίστηση. Στο σεξ αντέχει σε δυνατούς ρυθμούς και το μουνακι της έχει απίστευτη αίσθηση. Ο δεύτερος γύρος έπαιξε σε ακόμα πιο έντονους ρυθμούς. Δευτέρο τελείωμα ήρθε με γλειφοκωλι το οποίο κάνει πολύ καλά και σίγουρα αξίζει το εξτραδακι. Για εμένα σίγουρα προτείνεται για μια δοκιμή. Μπορεί να μην έχει τόσο καλή χημεία όσο είχε μαζί μου με άλλους αλλά είναι ωραία γυναίκα που αξίζει στο σεξ.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 29, 2023
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν