Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 20 10
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Καλοκαιρινή συνάντηση στο δροσερότατο δωμάτιο της Βλαντά, άψογη συννενόηση όπως παντα από το γραφειο.
Μου ανοίγει την πόρτα η κοπέλα και φορούσε ένα πολύ ωραίο μαύρο κολλητό φορεματακι και ζαρτιέρες, πανέμορφο προσωπάκι και ξανθά μακριά μαλλιά, χείλια ελαφρώς φτιαγμένα, ντουζακι και κατευθείαν γλωσσόφιλα πολύ ωραία, την ξεντύνω και μπορώ να πω ότι το σώμα της είναι πολύ καλο, απαλο δερματακι στηθος 2αρακι και πωπουδακι μουρλια (ενταξει δεν είναι αυτο που βλέπεις στης φωτογραφίες με τα τεραστια βυζια αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ ωραίο και μια χαρά αισθησιακό)
Στα του αγώνα η κοπέλα δεν ξεκόλλησε από το στόμα μου ενώ στην αρχη δεν σταμάτησε να μου τον χαϊδεύει όσο έπαιζα με το νινακι της.
Σταμάτησε μόνο για να μου πάρει πίπα όπου είναι πάρα πολύ καλή για τα γούστα μου αισθησιακή με περιποίηση τριγύρω.
Την σταμάτησα για να μην τελειωσω, προφυλακτικό και από πάνω μου όπου καθόλη την διάρκεια έβγαζε πολύ ωραίους αναστεναγμούς, ιεραποστολικο και τελείωμα μέσα.
Παίχτηκαν δυο γύροι όπου και στους δυο δεν καταλαβα ποτε τελειωσα και το λεω επειδή γενικά δυσκολεύομαι στις δυο εκτονώσεις.
Σαν συμπέρασμα η κοπέλα είναι πολύ ευγενική και κανεις κουβέντα μαζί της πολύ καλή ( πραγμα που δεν ανάφερα στην αρχη) και δεν κλέβει καθολου από τον χρονο.
Μπορεί να μην είναι όπως τις φωτο αλλά εξακολουθεί να είναι μια πολυ ωραία κοπέλα που θα περασεις καλα και δεν θα σε αγχώσει για τον χρονο σε καμία περιπτωση, τα τιμάει τα λεφτά της και θα ξανά προτιμηθεί!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 28, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή