Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 7 10
Call-Girls 35011
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μου τράβηξε την προσοχή από την αρχή αλλά το άφησα για άλλη στιγμή, μιας και υπάρχουν κάποια αγαπημένα μου κορίτσια που είναι και οι προτεραιότητες μου και αυτός ήταν ο λόγος που έχω καιρό να γράψω κάποια κριτική.

Ήρθε η ώρα να τιμήσω την Helen μετά από πολύ θετικά σχόλια, όχι απαραίτητα από τους προηγούμενους αλλά από ένα μέλος που εμπιστεύομαι.

Το γραφείο, αν και δεν το προτιμώ, είναι αλήθεια πώς κάνει τα πάντα για να εξυπηρετήσει τον πελάτη, η επικοινωνία άριστη και η συνάντηση κανονίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Αντικρίζω ένα κορίτσι σχεδόν μικροκαμωμένο, μαυρισμένο, αλλά πολύ χαμογελαστό και ευγενικό, με πονηρά μάτια που ζαλίζουν και προκαλούν και ταυτόχρονα σου δίνουν μια υποψία ότι θα σε πηδήξει, όχι θα την πηδήξεις.

Με πολύ ευχάριστη διάθεση, ήθελε αγκαλιές και δείχνει τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα της, ξαφνιάστηκα αρκετά.

Στο πρόσωπο είναι σχεδόν όπως στις φωτογραφίες, αφού αφαιρέσετε την λάμψη και λίγο photoshop που καλύπτει κάποιες φακίδες και κάποιες ατέλειες. Για μένα έχει ένα συμπαθητικό πρόσωπο με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Στο σώμα όμως είναι ίσως καλύτερη σε σχέση με τις φωτογραφίες.

Ελάχιστα πιο αδύνατη και γυμνασμένη όσο πρέπει, μαυρισμένη με tan lines, έκανε αρκετή ηλιοθεραπεία σύμφωνα με τα λεγόμενα της γιατί της αρέσει εδώ.

Ουκρανάκι 24 ετών που μένει Ρωσία, πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ηλικιακά ίσως είναι ένα δυο χρονάκια μεγαλύτερη, ίσως και να είναι όσο λέει.

Αρκετά περιποιημένη και μοσχομυριστή, προσφέρει πολλά προκαταρκτικά και γλείφει σε όλο το κορμί, προσπαθεί να αποφύγει τα γλωσσόφιλα αλλά εάν ερεθιστεί θα ξεχαστεί και θα αφεθεί για μερικά.

Στήθος πάρα πολύ ωραίο φυσικό στητό μάλλον δυάρι και ταιριαστό με το σωματότυπο της, με ρώγες πολύ προκλητικές που βγάζουν μάτι και ζητάνε περιποίηση.

Ομοίως μουνάκι όμορφο και περιποιημένο αλλά πάρα πολύ στενό που με δυσκολία κατεβάζει υγρά.

Το στοματικό της εξαιρετικό με καταδρομικές διάρκειας και αρκετό παιχνίδι, έχει πολύ ωραία τεχνική, περνάει και από τις μπάλες. Έχει βρει τη χρυσή τομή εναλλάσσοντας ρυθμό, είτε με δύναμη, είτε με ταχύτητα, μπορούσε να σε τελειώσει σε ανύποπτο χρόνο. Το στοματικό της το κατατάσσω στα ανώτερα επίπεδα της κλίμακας μου.

Δεκτική στο ανάλογο γλείψιμο, θα αφεθεί αρκετά και δείχνει να το ευχαριστιέται.

Στο σεξ αποκαλύφθηκε ένα κορίτσι που το ζει, βγάζει τρομερή ενέργεια, αν και δυσκολεύτηκε σε κάποιες στάσεις, γιατί όχι μόνο είναι πολύ στενή, αλλά έχει και πολύ ρηχό μουνάκι και θέλει ειδική μεταχείριση. Αν όμως βρει την βέλτιστη στάση, δε θα βάλει κόφτη κι αυτές είναι σε cow και ιεραποστολικό με τα πόδια της μαζεμένα είτε στο πλάι είτε ψηλά. Και αυτές ήταν αρκετές για εκείνη για να παραδοθεί.

Προσαρμόστηκε τέλεια και έδειξε ότι συμμετέχει και για την δικιά της ικανοποίηση και σε βοηθούσε να φτάσεις στο τέλος, είτε γλείφοντας το λαιμό σου είτε αποζητώντας το κορμί σου πάνω στο δικό της και το τέλος ήρθε αναπόφευκτα πολύ δυνατά.

Ευχάριστη κουβέντα στη συνέχεια, έστω και με translate γιατί το κορίτσι δεν γνωρίζει άλλη γλώσσα, σεβάστηκε απόλυτα το χρόνο μου μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ευχαριστίες και καληνύχτα, συν κάποια πράγματα δικά μας.

Το κορίτσι είναι πολύ φιλικό και ευγενικό και έχει όλη τη διάθεση να συμμετέχει ενεργά, θα μεταμορφωθεί σε κορίτσι που αποζητά την ανθρώπινη επαφή και την αντίστοιχη συμπεριφορά. Εάν τα βρει, θα νιώσει ασφάλεια και θα αφεθεί. Έχει κάποια αρνητικά που με χάλασαν, αλλά δεν την κατηγορώ αν φοβήθηκε στην αρχή. Μια σχετική απειρία την έχει, αλλά έχει τόσο ενθουσιασμό, που δεν είναι κακό.

Πιο πολύ εκείνη το ευχαριστήθηκε παρά ο πελάτης - εγώ - και αυτό είναι προς τιμήν της. Μπράβο Helen.

Φεύγει πολύ σύντομα και με χαρά θα την έβλεπα πάλι εάν μας έρθει ξανά.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 28, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν