Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 3 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ήθελα να δοκιμάσω σοκολατένιο δέρμα για την εμπειρία. Το μάτι μου έπεσε στην Cleo και λέω πάμε και ότι γίνει. Εύκολη συνεννόηση με το γραφείο και το κορίτσι στην ώρα του.
Ήρθε πολύ ωραία ντυμένη. Όπως πρέπει δλδ και ελαφρώς μακιγιαρισμένη. Πριν προλάβω να κλείσω την πόρτα, έπεσε επάνω μου με αγκαλιές και φιλιά σαν να είχαμε σχέση. Πέρασε μέσα, ζήτησε τα χρήματα και πήγε στο μπάνιο. Βγήκε με τα εσώρουχα.
Από εμφάνιση το πρόσωπό της είναι πολύ πιο όμορφο και γλυκό από τις φωτό όπου την δείχνουν κάπως άγρια. Μάλλον επειδή φορούσε χρωματιστούς φακούς επαφής ενώ στις φωτό όχι. Το στήθος 2αρι ξεχάστετο. Στην καλύτερη 0.5. Σώμα πολύ καλό και ο κώλος...... τι κωλάρα είναι αυτή. Πεταχτός, σφιχτός και στη θέση του. Έχει αρκετά τατουάζ που δεν φαίνονται στις φωτό. Εμένα μου αρέσουν αλλά σε κάποιους ίσως όχι.
Πιπα στον πρώτο γύρο πολύ καλή, χωρίς καθόλου χέρι. Στον δεύτερο γύρο καμία σχέση. Σαν να έβλεπε πουτσα πρώτη φορά και δεν ήξερε τι έπρεπε να κάνει. Ιεραποστολικό ζορίζεται πάρα πολύ. Στο reverse cow πολύ καλή. Στα πλάγια επίσης. Εκεί που δείχνει την κλάση της είναι στα 4. Όταν της πεις doggy γυρίζει διακόπτη. Στήνεται τέλεια, δεν έχω ξανά δει τέτοιο στήσιμο, και φωνάζει ξεμούνιασέ με, δώσε μου το μουνι στο χέρι.
Δέχεται γλύψιμο και κώλο σκαμπιλα. Φιλιά χωρίς γλώσσα, ίσως λόγω τσιγάρου. Είχα ξεχάσει τις καραμέλες. Δάχτυλα μπροστά όχι, μόνο εξωτερικά. Πίσω δεν δοκίμασα.
Μοσχοβολούσε. Ήταν πολύ καθαρή και μύριζε πολύ ωραία αλλά μου έκανε εντύπωση ότι δεν έκανε ούτε μια φορά μπάνιο. Να ήμουν το πρώτο ραντεβού της ημέρας? Ποιος ξέρει.
Στην ανάπαυλα ήταν κολλημένη επάνω μου, να με χαϊδεύει και να με φιλάει. Μιλάει καλά αγγλικά, άνω του μετρίου. Παίρνει πρωτοβουλίες και ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη σε όλο το ραντεβού.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 27, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
52
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 eridon1877, TOMCRUISE, mancunian1986 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουνίου, 2023
Φιλε πως το δεχτηκες να την γαμησεις απλυτη; Επιβαλλουμε τους βασικους κανονες υγιεινης γιατι σε λιγο θα μας ερχονται φρεσκοπουτσοχυμενες να τις γλειφουμε. Ποτε ξανα.
review reaction 1 review reaction 3 piko, hornyasfuck, srek7 και 1 ακόμα μέλος
28 Ιουνίου, 2023
εγω την κόβω ξενερα

Π
review reaction 1 hornyasfuck, srek7
28 Ιουνίου, 2023
Βραζιλαινα και απλυτη?ΠεριεργοΠλατύ χαμόγελοΠλατύ χαμόγελο
review reaction 3 hornyasfuck, srek7
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3