Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 23 10
Call-Girls
93546
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επιλογή λόγω συνολικής φινέτσας που έβλεπα στις φωτο, του μελαχρινού και του ωραίου προσώπου.
Και με την προσδοκία να βγάλει πουτανιά και να έχει καλές βυζάρες για πιπίλισμα και χούφτωμα.
Η πρώτη εντύπωση καλή αλλά όχι wow. Κοντά στις φωτογραφίες αυτό που είδα, αλλά την περίμενα πιο επιβλητική.
Ωραία διάθεση πάντως και τίμιο ξεκίνημα με φιλιά και χουφτωματάκι. Και εκεί ανακάλυψα ότι τα βυζιά είναι τίμια μεν αλλά όχι βυζάρες.
Συνεννόηση πολύ μέτρια, αλλά την άκρη την βρήκα αλλιώς με το στοματάκι της. Πολύ καλή πίπα και κρατήθηκα να μην τα δώσω στόμα γιατί ήθελα να την στήσω στα τέσσερα.
Ωραίο το σύνολο από πίσω, και έτσι όπως φαίνονταν τα μουνόχειλα και η κωλάρα ήταν πειρασμός.
Σκληρό και γρήγορο πήδημα από πίσω καθώς μου άρεσε η φάση και άρχισα να κοντεύω να χύσω επικίνδυνα. Την κατάλληλη στιγμή την γύρισα και τα άδειασα στοματάκι.
Ντουζάκι και ετοιμασία 2ου γύρου.
Ήθελα πάλι πίπα να με φτιάξει καλά κάτι που έκανε με μεγάλη επιτυχία. Το πήγαινε τόσο καλά που η πίπα της (χωρίς χέρια) ήταν σαν να με καβαλάει με το μουνάκι της.
Και έτσι όπως το πήγαινε ήταν πειρασμός να τα αφήσω στόμα. Και το έκανα.
Κρίμα γιατί ήθελα πάλι πήδημα, αλλά τουλάχιστον γάμησα στοματάκι. Καλά ήταν και έτσι αν και με έβγαλε από το συνηθισμένο μου ρεπερτόριο.
Της δίνω αρκετά συν (με κορυφαίο την πίπα) και κάποια ουδέτερα.
Βασικά επειδή με γάμησε καλά με το στόμα, η ζυγαριά έγειρε προς τα υπέρ.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 02, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν