Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 2 10
Call-Girls
7819
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η συνεννόηση με το γραφείο εύκολη. Μετά από αναταλλαγή μερικών μηνυμάτων για να βρεθεί κάποια διαθέσιμη κοπέλα την ώρα που ήμουν ελεύθερος, κλείστηκε το ραντεβού με την Lilia στον χώρο μου. Η κοπέλα αρκετά κοντά σε σχέση με τις φωτογραφίες. Ήρθε με ένα κοντό καυτό σορτσάκι και μια μπλούζα. Της λέω αν θέλει να κάνει ένα ντουζ για να φρεσκαριστεί και μου απαντάει πως μόλις έχει κάνει. ΟΚ λέω και προχωράμε στα ενδότερα, φιλιά η κοπέλα δίνει αλλά όχι με γλώσσα, δεκτική σε γλύψιμο αλλά όχι δάχτυλο. Παίχτηκαν 2 γύροι όπου η κοπέλα δεν έπαιρνε γενικά εύκολα πρωτοβουλίες. Δυνατό της σημείο η κωλάρα της όπου στα 4 ήταν υπερθέαμα.
Όσον αφορά την επικοινωνία μην περιμένετε πολλά πολλά, λίγα πράγματα ίσα ίσα να περάσει η ώρα στο διάλειμμα. Η κοπέλα είναι κατά την άποψη μου ξεκάθαρα gfe. Την κοπέλα δεν θα την συναντούσα ξανά γιατί δεν μου έβγαλε κάτι το ξεχωριστό. Ίσως απλά να μην είχαμε χημεία...
Όσον αφορά την επικοινωνία μην περιμένετε πολλά πολλά, λίγα πράγματα ίσα ίσα να περάσει η ώρα στο διάλειμμα. Η κοπέλα είναι κατά την άποψη μου ξεκάθαρα gfe. Την κοπέλα δεν θα την συναντούσα ξανά γιατί δεν μου έβγαλε κάτι το ξεχωριστό. Ίσως απλά να μην είχαμε χημεία...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς