Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 2 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Θα ξεκινήσω από τα 1-2 μειονεκτήματα που έχει. Δεν μιλάει αγγλικά αλλά έχει την διάθεση να επικοινωνήσει. Έχει μια καισαρική τομή από γεννά από χασάπη γιατρό και παρότι γυμνασμένη θέλει λίγο περισσότερη δουλειά ακόμα στο μέρος του κώλου.
Πάμε στα υπόλοιπα. Φιλί βαθύ με γλώσσα όταν τις το ζήτησα εγώ γιατί στην Γερμανία που δούλευε οι πελάτες δεν ήθελαν φιλιά. Φιλάει υπέροχα. Πρόσωπο πανωραίο. Καμία σχέση με τις φωτογραφίες η κοπέλα είναι μια γλύκα και δεν αποτυπώνεται στον φακό αυτό το τεράστιο χαμόγελο της. Έχει μια οδοντοστοιχία που πραγματικά την ζήλεψα
Το ντύσιμο της ήταν το καλό άλλο σεξουαλικότατο. Ήρθε με μια κολλητή φόρμα που έδενε από πάνω και τα σιλικονάτα βυζιά της ήταν έτοιμα να πεταχτούν έξω και με πέδιλα ψηλοτάκουνα με στρασάκια.
Στο σεξ έπαιρνε πρωτοβουλίες τόσες.πολλες.που εγώ έπαιζα άμυνα. Δεν με άφησε σε χλωρό κλαρί η τύπισσα. Πίπα από της μαεστρικές και ανοίγματα πολύ όμορφα. Cowgirl με σωστές παλιδρομικές κινήσεις. Ότι έκανε το έκανε με όρεξη και πάθος. Από της λατίνες που έχουν δημιουργήσει τον μύθο των καλών πουτάνων παγκόσμιος και όχι από τα παλτά που έχουν έρθει και διαβάζω τελευταία. Σε δύο γύρους οι γκόμενα με βίαζε κανονικότατα. Θα πω ότι αξίζει τα λεφτά της με το παραπάνω. Όσοι πιστοί να πάτε από εκεί μια βόλτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
G
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, hornyasfuck, TOMCRUISE και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουνίου, 2023
Αυτή η καισαρική τομη δηλαδή που λες απο χασάπη γιατρό εσένα ή και κάποιον άλλο πιστεύεις ότι θα μας απωθήσει αισθητικά; Δηλ υπάρχει περίπτωση να ξενερωσουμε;
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
19 Ιουνίου, 2023
οι καισαρικές όρθιες τομές από αφαλό μέχρι κάτω, στην Ελλάδα έχουν καταργηθεί από τα 70ς. Αλβανία Βουλγαρία ίσως και να τις κάνουν ακόμα.
review reaction 3 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2