Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 11 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Λοιπόν η κοπέλα είναι άνθος του αγρού, αστέρι, γλυκούλα, ευγενική όσο δεν πάει.
Νοιάζεται για την υγιεινή εκείνης και του πελάτη. Μόλις μπήκα με ρώτησε πως με λένε και όταν έβγαλα τα ρούχα μου με ρώτησε ποσό χρονών είμαι. Εκείνη με έκανε 22 ενώ φυσικά είμαι πολύ μεγαλύτερος και όταν πήγα στο μπάνιο μου λέει αυτό το σαπούνι είναι για το σώμα και το άλλο ειδικά για το πέος. Επίσης μου λέει να κάνω στοματικό διάλυμα. Τα έκανα όλα αυτά και μετά μου λέει ότι δεν μοιάζω καθόλου με Έλληνα.
Εν τέλη πάμε στο κρεβάτι. Και μου λέει ότι είναι οι 2 τελευταίες τις μέρες εδώ και μετά θα πάει διακοπές στην Ιταλία. Μου είπε ότι θα πήγαινε πρώτα Ρώμη και μετά Μιλάνο.
Επίσης μου είπε ότι μάλλον δεν θα ξανά έρθει Ελλάδα γιατί λέει εμείς οι Έλληνες έχουμε μεγάλα πεη και δεν τις αρέσει αυτό γιατί δυσκολεύεται να ανοίξει πολύ το στόμα της και συνήθως μπορεί να τραυματίσει κάποιο με τα δόντια της άθελα της.
Η κοπέλα οπως ανέφερα και στην πρώτη γραμμή είναι πολύ γλυκουλα και είναι ξεκάθαρα για gfe. Επίσης όσοι πάνε σήμερα δεν τις αρέσουν τα γενιά όποτε να είστε ξυρισμένοι. Η πίπα της είναι πολύ μπροστά και γι αυτό με καύλωσε τόσο πολύ που σε 10 λεπτά είχα χύσει. Βέβαια δεν έχυσα στο στόμα της αλλά στα βυζια. Η Γιασμίν προς τιμήν της επειδή τελείωσα στα 10 λεπτά και έμεναν αλλά 20 μου λέει ότι μπορώ άμα θέλω να την γαμησω αλλά δεν μπορώ να χύσω γιατί στο μισάωρο δικαιούσαι μόνο ένα τελείωμα. ε της λέω το γρήγορα είναι δύσκολο να χύσεις δεύτερη φορά γιατί χρειάζεται παραπάνω χρόνος.
Εν τέλη το υπόλοιπο 20λεπτο πιάσαμε την πάρλα με ταυτόχρονα χουφτώματα και φιλάκια. Μόλις πέρασε ο χρόνος ντύθηκε μου έδωσε ένα φιλί και έφυγα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 17, 2023
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
10 Απρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
990
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, mancunian1986, hornyasfuck και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού