Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 2 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρόσωπο πολύ καλύτερο από τις 4 φωτό που είχε όταν την πήρα... στα βίντεο τώρα φαίνεται ξεκάθαρα. Ντυμένη στυλάτα με ολόσωμο μαύρο σινολάκι και καφέ ταγιέρ με σικ τακούνια. Λεοπαρδαλέ εσώρουχο, έχει μία καισαρική λογικά κάτω από τη κοιλιά που προσπαθεί να κρύψει... τουλάχιστον στην αρχή. Αγγλίκά ελάχιστα οπότε έπαιξε γκούγκλης. Μύριζε όμορφα και έφερε τζελάκι και μωρομάντηλα για να τον σκουπήσει στην αρχή. Μπαίνει μέσα δυναμικά, ενεργητικά και δεν σε αφήνει σε ησυχία, προσπαθεί να σε κάνει να περάσεις καλά και με το παραπάνω. Δυστυχώς δεν είχα εγώ τόσο χημεία μαζί της οπότε δεν πήγαμε ποτέ σε GFE καταστάσεις με ελάχιστα φιλιά και αγκαλιές στο τέλος μόνο από μέρος της. Βυζιά σχετικά καλά σιλικόνης, αν και φαίνονται μικρότερα από κοντά, με piercing στις ρώγες άρα θέλει προσοχή, νταρντάνα κατάσταση - thick biatch που λέμε και γυμνασμένη σχετικά... ηλικία +5-7 χρόνια βάλτε. Τατουάζ αρκετά σε πόδι, χέρι, πλάτη.

Από πάνω ξεσκίστηκε και άντεξε μέχρι που επάθε κράμπα στο αριστερό πόδι και εγώ να συνεχίζω γελόντας... τέτοιος είμαι. Άλλαζε συνεχώς πως τον έπαιρνε και με χαροποίησε αρκετά ώστε να μην βαριέμαι... άντεξε και αρκετό σφυροκόπημα. Ιεραποστολικό όπου συνεχώς με κοίταζε στα μάτια και έφτασα μέχρι το τέλος του τούνελ. Στα 4 εδώ δεν μπορούσε να βολευτεί και δεν άντεξε τίποτα.. στην αγαπημένη μου στάση όπου την πήρα στα χέρια δεν τα κατάφερε λόγω ποδιού... θέλει το κορίτσι περισσότερο γυμναστική, άντε να την πάμε γαμιόντας να αντέχει περισσότερο. Γυρνάμε πάλι από πάνω με τριψίματα και πολύ κοπάνημα πάνω στον πούτσο μου εκ μέρους της. Καταλήξαμε να την κοπανάω από πίσω ξαπλωτά μέχρι που τελείωσα στη κωλάρα της. Μασαζάκι κάνει αρκετά καλό με τζελ και με σκούπησε να μη γεμίσω τα ρούχα μου πάλι καλα.

Για μια φορά πέρασα καλά. Ζήτησε τα λεφτά με γκούγκλη και της τα έδειξα. Αγκαλιές και δρόμο από το άντρο της ακολασίας μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 16, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE, Yatoputso και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού