Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 5 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Την συγκεκριμένη κοπέλα την είχα βρει στα σοσιαλ και την ακολουθούσα καιρό, χωρίς να ξέρω ότι είναι της δουλειάς, το έμαθα μετά και γιαυτό το λόγο έφαγα κόλλημα και θα την συναντήσω! ( παρόλο που είδα και της κρητικές εδώ που είναι μέτριες είπα να δοκιμάσω και εγώ ο ίδιος αφού μου άρεσε σε εμφάνιση ).
Επί του πρακτέου τώρα, αφού μίλησα με το γραφείο πάω στο χώρο της, χτυπάω πόρτα και τίποτα... ξανά χτυπάω και τίποτα... τι έγινε λέω τώρα, εν τέλη με τα πολλά ανοίγει και μου λέει ότι φόραγε τα ακουστικά και άκουγε μουσική... μπαίνω μέσα και βλέπω ένα δωμάτιο λες και έχει πέσει βομβα! Φουλ στην ακαταστασία και βρώμικο! Αυτη φοραγε μια φορμα απο κατω και πανω ενα μπουστακι ( τιποτα δλδ το ιδιαιτερο σαν να ηταν σπιτι της ) Πάω κάνω ντουζ βγαίνω έξω πληρώνω, ξαπλώνουμε και μιλάμε λίγο... Τα αγγλικά της... συνεχώς με το Google translate ήταν, και μου λέει ότι το γραφείο δεν την ειχε ενημερώσει για την συνάντηση μας και δεν το περίμενε απλά της έστειλαν ένα μήνυμα και της είπαν ότι ο πελάτης είναι έξω από την πόρτα. ( τώρα δεν ξέρω τι να πιστέψω, το γραφείο? Η αυτήν? ).
Με τα πολλά εμένα μου έδειχνε ότι βαριόταν, και όντως βαριόταν... ξεκινάω εκεί να την φιλάω στο σώμα αυτή δεν έκανε τίποτα το ιδιαίτερο, από φιλί ένα έδωσε και αυτό με το ζόρι... ξεκινάω σιγά σιγά της βγάζω την μπλούζα το βυζι της ήταν πέτρα στην σιλικόνη! Ωραίο μεν σαν σχήμα αλλά πέτρα! Αν σου εδεινε δλδ στο κεφαλή μια σε άφηνε στο τόπο. Σώμα πολύ ωραίο, τα χίλια της μάλλον υπερβολικά φουσκωμένα και ο κωλος της απ ότι φαίνεται το δυνατό της σημείο, ΑΠΛΑ ΚΩΛΑΡΑΑΑ να ευχαριστιεσαι να χουφτωνεις! Νεανικό σώμα εκεί στα 20 με 22 ... αυτή 22 μου είπε ότι είναι.
Με τα πολλά ξεκινάει πιπα, ήταν μέτρια deep throat προσπάθησε σε μια φάση αλλά δεν μπορούσε... ήταν τελείως μηχανική πιπα, δλδ απλά για να το κάνει... μετά λέω να την γλυψω χαμηλά, ωραίο μουνακι στενό! Πάω να της γλυψω και κωλοτρυπιδα για γλύψιμο! Αλλά δεν της άρεσε εκεί να της κάνουν... ανεβαίνει πάνω μου reverse cowgirl , οκ μέτρια δεν βόλευε ιδιαίτερα η στάση και την γυρνάω στα 4 , που εκεί πραγματικά ήταν η καλύτερη στάση! Εκεί ευχαριστιωσουν να βλέπεις και να χουφτωνεις τον κωλο της ! Και να τον σφαλιαριζεις να τον ζούλας! Εκεί πραγματικά μετά από κάνα 2 με 3 λεπτά έχασα δεν άντεξα!... ξαπλωνουμε λίγο αρχίζουμε μιλάμε λέμε τα δικά μας ( βαριόταν που ζούσε πραγματικά με το ζόρι το έκανε). Πάμε να ξεκινήσουμε δεύτερο γύρο της λέω? Εφόσον είχαμε αλλα 10 με 15 λεπτά... ξεκινάμε ήταν ξάπλα αυτή και απλά μου έπαιζε τον πουτσο, καν που σηκώθηκε να τριφτει λίγο, και ήθελε να μου βάλει κάποια κατευθείαν, της λέω δεν μου παίρνεις πρώτα μια πιπα ?? Ξανά μηχανικά τι πάει... βάζουμε καποτα και της λέω στάση στο πλάι... γυρνάει λίγο και μου λέει δεν με βολεύει Έλα απο πάνω μου ... ανεβαίνω από πάνω της, ήταν σαν αστερίας! Πάω να την γυρίσω ξανά στα 4 και απλά μου γυρνάει το πόδι της στο πλάι και να είμαι εγώ από οανω της ... προσπαθώ έτσι δεν με βόλευε... Πάω σιγά σιγά να την πάρω από το πλάι, και ξανά γυρνάει και εκεί σταμάτησα δεν τελείωσα καν ... ξενέρωσα γιατί εάν έκανε κάτι καυλωτικο θα με είχε κάνει να χυσω δεύτερη φορά, αλλά δεν δεχόταν ούτε στάσεις! Δεν ξέρω ίσως ήμουν άτυχος επειδή δεν την ενημέρωσαν απ ότι λέει νωρίτερα?? Μπορεί να ήταν και αυτό... θα ήθελα να την πάρω ξανά εάν έχει λίγο περισσότερο όρεξη... πιστεύω ότι απλά έτυχε η μερα έτσι... βέβαια απ ότι μου είπε θα κάτσει εδώ κάνα μήνα ακόμη και μετά θα πάει Βραζιλία για ένα μήνα και στο τέλος θα πάει στο Qatar για δουλειά εκεί με άλλο γραφείο... τι να πω ... με ξενέρωσε... είναι και μικρή βέβαια τώρα έχει μπει στο κόλπο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 15, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
15 Ιουν 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
27
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bartender 74, elpotero, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουνίου, 2023
Φίλε μου πως είναι στο ίνσταγκραμ να την βρούμε κι εμείς;
17 Ιουνίου, 2023
Θα παρουν την εκδικηση οι καταριανοι για σενα.Εχει να φαει σκατο καμηλας και κατουρο αραπαδικο,που θα ναι δικο ολο δικο της.
17 Ιουνίου, 2023
Χαχαχαχαχ άσε ξέρω καλά πως είναι οι αραπαδες! Θα μετανιώσει που θα πάει εκεί και δεν προτίμησε ευρωπαϊκή πούτσα! Όσο αφορά για το σοσιαλ της , νομίζω ότι απαγορεύεται εδώ να δημοσιεύω προσωπικά δεδομένα αλλου
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3