Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 11 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Σημερινή συνάντηση με την Yasmin στο χώρο της, Αρχικά η κοπέλα είναι από την Λετονία κι οχι από την Ρωσία όπως λανθασμένα αναγράφεται και ζει στο Βερολίνο .
Σε γενικές γραμμές θα δείτε την κοπέλα των φωτογραφιών ίσως με λίγα παραπάνω κιλάκια τα οποία την κάνουν ακόμα πιο σέξι για μένα. Πολύ καλό σώμα με μπόλικο φυσικό στήθος και έναν κώλο να μην σταματάς να χουφτωνεις. Δέρμα απαλό και περιποιημένο όπως και τα άκρα της. Με το στήθος της ασχολήθηκα αρκετά καθώς κι εκείνης της αρέσει το γλείψιμο στη ρώγα ενώ και στο γλειφομούνι φάνηκε να το απολαμβάνει κατεβάζοντας αρκετά υγρά ώστε να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσει τζελ για την συνέχεια.
Πάμε στο δυνατό της σημείο που δεν είναι άλλο από την πίπα. Βαθιά υγρή με πολυ σάλιο και eye contact. Κυριολεκτικά σε κάποια φάση ρουφούσε με μανία και τον χτυπούσε στη γλώσσα της! Στο σεξ η συμμετοχή ήταν καλή με αρκετη κινηση εκ μέρους της χωρίς ψεύτικα βογγητα με το τέλος να έρχεται εντός του προφυλακτικού. Φιλιά με γλώσσα δίνει καλά αλλά με μέτρο. Δάχτυλο δεν δέχεται παρά μόνο εξωτερικό τρίψιμο το οποίο και απολαμβάνει. Στα θετικά επίσης ότι προσπάθησε και για δεύτερο γύρο παρότι ο χρόνος για μένα δεν ήταν επαρκής, κατάφερα όμως να τελειώσω στις βυζάρες της λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης. Σε γενικές γραμμές η Yasmin κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει, είναι δεκτική με αρκετή ενέργεια και σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 14, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
8 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
154
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 BisexualWannabe, TOMCRUISE, Bartender 74 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού