Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 11 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η συνάντηση είχε απρόοπτο που το κάλυψε επαγγελματικά το γραφείο.

Η Ροξάνα 100 φορές μου ζήτησε συγγνώμη για την αναμονή.. απολογητική, γλυκιά και πονηρούλα..

Με κέρδισε με μια ακατέργαστη ειλικρίνεια αλλά και το πηγαίο χιούμορ της .

Γελάσαμε αρκετά, φρόντισα να την πειράζω και λιγάκι κι έτσι πάγος δεν υπήρξε.

Εκτίμησα και χάρηκα το συνδυασμό "καθαρού" προσώπου, κορμιού και άκρων από πρόσθετα, με τον χαρακτήρα και τη θηλυκότητα που ομολογουμένως με δίχασε.

Όσον αφορά το τέμπο της,,, Δεν ήταν ξεκάθαρο αν θα πηγαίναμε στο χαλαρό ή θα αμολούσαμε τους ίππους στο κρεβάτι.

Το όλο σκηνικό του παλαιωμένου δωματίου με την φυσικής ομορφιάς Ροξάνα, έδεσε και έδωσε θετικότατο αποτέλεσμα.

Μου έδωσε και κατάλαβα γιατί υπερτιμολογεί τα έξτρα της.... Ξύπνιο πλάσμα... Σου λέει θα με χύσεις στο στοματάκι μου και θα σου τα πιώ;;;;; Πλέρωνεεεεεε!!!!!

Δεν σου βγάζει όμως το τσουλί ΄΄η το πουτανί για να το σκίσεις... Στην αρχή.. γιατί μετά την πρώτη βράση ανεβάζει ρυθμό και μεταμορφώνεται.

Με μελέτησε καλά πριν το ματς αλλά της ξέφευγα εντέχνως για να δω εκείνη που θα το πάει.

Στο κέντρο της εργασίας της βρίσκεται πάντα η δική σου ικανοποίηση και όσο κι αν προσποιείται το κάνει με υπέροχο τρόπο.

Με πήγε 30 χρόνια πίσω. Όπως ήταν τότε τα θηλυκά.. Γατούλες που γουργούριζαν μα και βγάζαν και νυχάκια!

Όλο το session κύλησε ευχάριστα και απολαυστικά για μένα που δεν ζήταγα "παπάδες".

Τη θεωρώ τίμια και δοτική και στα πολύ συν της ότι φροντίζει να σε κάνει να νιώσεις άνετα και χαλαρά στην αρχή και μετά βασιλιάς!

Φιλάει όμορφα και γενικά το στοματάκι της το χειρίζεται σωστά και αποδοτικά.

Στο τζελ λίγο υπερβολική αλλά χρειάζεται κι αυτό.

Επί συνόλου η συνάντηση με πήγε στα αξέχαστα 80's όπου η κάθε συνεύρεση είχε έρωτα και πάθος.

Το ίσως στο να την ξαναδώ έχει να κάνει με τις αδυναμίες μου που ήρθαν πάλι να με ξεκάνουν!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως