Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 10 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Έχοντας διαβάσει τόσες καλές κριτικές για την κοπέλα, είπα ότι πρέπει να την δοκιμάσω. Τελικά μου βγήκε σε καλό. Εύκολη η επικοινωνία με το γραφείο και κλείνω ραντεβού για ξενοδοχείο του κέντρου.
Πάω στέλνω τον αριθμό του δωματίου, κάνω το ντουζάκι μου και τσουπ έρχεται το κορίτσι. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα όμορφο κορίτσι, για τα δικά μου γούστα. Η επικοινωνία ήταν εύκολη γιατί η Diana μιλάει αγγλικά.
Κάνει μπανακι και έρχεται με χάρη αμέσως απάνω μου. Έγιναν πολύ καλά προκαταρτικα και με πολλά γλωσσοφιλα, χουφτωνε τον πουτσο μου και μετά κατέβηκε προς τα κάτω που έκανε πολύ καλή πιπα. Μου άρεσε η πιπα της, με πολύ σάλιο, τον εξαφανιζε, αρκετές φορές τον έβαζε όλο μέσα στο στόμα της,πέρασε και από τις μπάλες. Μετά την σήκωσα και άρχισα να ευχαριστιεμαι τους βυζους της, άλλωστε το λέω σε κάθε κριτική μου ότι είμαι μέγας βυζολαγνος. Φοράω τον 《σκούφο》και ανεβαίνει από πάνω μου και αρχίζει το καβαλιμα. Έδειξε ότι το έχει, στη συνέχεια την γυρνάω στα πλάγια και συνεχίσαμε το γαμισι. Έτσι τελείωσα και τα έριξα στην κοιλιά της.
Μπανακι εκατέρωθεν, λίγο μπλα μπλα και μετά αρχίσαμε τα γλωσσοφιλα. Κατέβηκα στα στήθη της και έγλειφα και μετά ξεκινήσαμε μια Ισπανική σπέσιαλ, κατόπιν δική της προτροπής. Μετά την έβαλα στα γόνατα και άρχισα το mouth fucking. Βάζω την καποτα και ξεκινήσαμε το γαμισακι σε ιεροποστολικη στάση και μετά την σηκώνω πάμε στον τοίχο την γυρνάω πλάτη με την Diana να στήνεται υπέροχα και μπουκαρω. Άρχισα αμέσως το σφυροκοπημα, αντέχει στις υψηλές στροφές και έτσι μας βρήκε το τέλος. Τα έριξα στην πλάτη της.
Έκανε μπανακι, ντύθηκε καθησε λιγάκι να μιλήσουμε γιατί είχαμε περίπου 5 λεπτά ακόμα, πήρε τα χρήματα από το κομοδίνο, που τα είχα αφήσει, με φίλησε και έφυγε.
Αυτά έγιναν με την Diana, που πέρασα πολύ καλά και σίγουρα οι δρόμοι μας θα ξανασυναντυθουνε!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν