Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 10 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η πρώτη κριτική της κοπέλας δεν άφησε περιθώρια να το ξανασκεφτώ. Ήθελα να τη συναντήσω από την αρχή αλλά είχα άλλες προτεραιότητες.

Με συνοπτικές διαδικασίες το γραφείο με εξυπηρέτησε άριστα. Τους ευχαριστώ για πολλοστή φορά.

Στις φωτογραφίες φαίνεται μια γυναίκα εντυπωσιακή, από κοντά ένα κοριτσάκι ομορφούλι και γλυκούλι, με αθώα, προκλητικά και παιχνιδιάρικα καφέ μάτια. Έχει ένα θηλυκό σώμα με πιασίματα που αν το προσέξει, μπορεί να γίνει κολάσιμο. Δέρμα ελαφρώς άγριο αλλά θηλυκό να το φιλάς. Όλη την ώρα χαμογελαστή, με παιχνιδιάρικο γέλιο, σε προϊδεάζει για μια πολύ ευχάριστη συνέχεια.

Λιθουανή 25 ετών με εξαιρετικές σπουδές, με εξαιρετικά αγγλικά, και πραγματική δουλειά στη χώρα της, πράγμα σπάνιο για κορίτσι της δουλειάς. Και ίσως για αυτό έβγαζε έναν έξυπνο αυθορμητισμό. Όσα αναφέρονται στην καρτέλα της είναι ακριβέστατα.

Πρότεινε από μόνη της διάφορα πράγματα, εντυπωσιάστηκα αρκετά, δεν μπορούσα να μην την ακολουθήσω, έπαιρνε όλες τις πρωτοβουλίες μέχρι να τις πάρεις και εντυπωσιαστεί. Από το ντουζ παρέα μέχρι το κρεβάτι. Απίστευτα γλωσσόφιλα, συμπεριφέρεται σα να είναι το κορίτσι σου.

Πάρα πολύ καλό στοματικό με καταδρομικές, περιποιεί όλη την περιοχή, κάνει έξυπνη δουλειά. Σε κοιτάει στα μάτια και δε γίνεται να μη νιώσεις μια γαλήνη. Τόσο ευλαβική δουλειά σπάνια έχω δει. Δέχεται την ανάλογη περιποίηση και δείχνει να το ευχαριστιέται, θα αφήσει νυχιές άμα λάχει, θα προσπαθήσει να ξεριζώσει καθετί πάνω σου, θα ξεχαστεί και θα αφεθεί. Γλείψιμο ατελείωτο και δείχνει να το προτιμά.

Στο σεξ πλησιάζει το τέλειο. Έχει αντοχές και δείχνει να το ευχαριστιέται, έχει έμφυτο ταλέντο. Διάφορες στάσεις και παντού, είναι ακούραστη, εμένα με κούρασε αρκετά όμως γιατί έδειχνε με τρόπο ότι θέλει κι άλλο και η καρδιά σου φωνάζει ότι πρέπει να υπερβάλλεις εαυτόν, γιατί είναι φετίχ να θέλεις να ικανοποιήσεις τέτοιο κορίτσι. Αποζητά την ανθρώπινη επαφή, την ανάσα, τους καρδιακούς παλμούς.

Ζήτησα ένα ειδικό έξτρα, το δέχτηκε με χαρά. Να σε κοιτάνε αυτά τα αθώα μάτια την ώρα που τα καταπίνει, και να σκάει ένα χαμόγελο ικανοποίησης, αξία ανεκτίμητη.

Ευχάριστη κουβέντα, είναι πολύ ζεστός άνθρωπος και αποζητά κάτι το διαφορετικό.

Πολύ έξυπνη κοπέλα, προσπαθεί να πάρει τα μέγιστα από εσένα και θα σε κάνει κουρέλι με τον τρόπο της. Ενώ δεν έχει το παρουσιαστικό μιας τυπικής συνοδού, έχει έναν παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, ικανό για πολλά πράγματα. Όσοι την συναντήσουν να της φερθούν ευγενικά γιατί πρόκειται για ένα ακατέργαστο διαμάντι.

Είναι ακόμα μικρή, έχει νεανική αύρα, έχει όλα τα φόντα να πάει πολύ ψηλά και να κάψει πολύ χαρτί, εάν αποκτήσει κολάσιμο σώμα τότε θα μας έχει αφήσει για άλλες πολιτείες. Νομίζω μπορεί να σταθεί σε πολύωρα και σε συνοδεία. Ένα μικρό σοκ το έπαθα και το έπαθε.

Εντύπωση μου έκανε που ουδέποτε ζήτησε τα λεφτά και στο τέλος με τρόπο χαριτολογώντας ρώτησε εάν τα χρήματα στην άκρη είναι για εκείνη.

Και άλλα πολλά που θα μείνουν μεταξύ εμού και της κοπέλας.

Β.Μ.
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
127
Likes:
32.734
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, THV, anthotypos και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιουνίου, 2023
Για κάποιον λόγο φαίνεται ότι ξέχασα το τελευταίο βήμα πριν πατήσω το κουμπί.

210/ώρα
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί
Τα καταπίνει
Σίγουρα θα την ξαναδώ.
review reaction 1 piko, Bartender 74, hornyasfuck
05 Ιουνίου, 2023
Ανεβαζεις τις προσδοκιες και την περιεγεια φιλτατε ψηλοβουνο! Θα δοκιμαστει !
review reaction 1 bigmountain89
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2