Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 6 10
Call-Girls
37063
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Με την Valeria Συναντήθηκα 2 φορές αλλα είχα ξεχάσει να γράψω κριτική την πρώτη φορά. Ειναι 27 ετών απ'ότι μου είπε και αν και αυτή είναι η πρώτη της εμπειρία στον χώρο ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι, κυρίως προς όφελός της. Στα της εμφάνισης, είναι πραγματικά ψηλή, με αρμονικό σώμα με μικρό όμως στήθος. Όμορφα άκρα και ένα πρόσωπο παρα πολύ όμορφο για τα γούστα μου, εντελώς φυσικό. Εχει αυτήν την αύρα που αποπνεει κατι το αριστοκρατικό, σε αυτό βοηθάει πέρα από την φυσική της ομορφιά και το ότι μακιγιαζ, μαλλι και ένδυση είναι προσεγμένα, άλλωστε δουλευε ως μοντέλο και φαίνεται οτι ξέρει να αναδεικνύει τον εαυτό της.
Το σοσιαλ είναι ευχάριστο γιατι ξέρει πολύ καλά αγγλικά και είναι επίσης έξυπνη και μπορείς να μιλήσεις μαζί της άνετα για τα πάντα. Μάλιστα στην πρώτη συνάντηση μιλούσαμε για 30 λεπτά στην αρχή σχεδόν ξεχάστηκα εγώ ότι ήρθε για να την γαμήσω!
Στα του σεξ η απόδοση είναι καθαρα GFE και μάλιστα για πολύ ήπιους ρυθμούς. Φιλαει όμορφα με γλώσσα, θα προσπαθήσει να σου δώσει την αίσθηση ότι πηδάς την φίλη σου αλλα δεν θα ανταποκριθει σε υψηλούς ρυθμούς και θα σε κόψει ευγενικά κυρίως στο ιεραποστολικό αν ανεβάσεις στροφές, η πιπα μέτρια αλλα σου τον γλύφει καρφώνοντας σε με αυτά τα υπέροχα μπλε μάτια.
Εν κατακλείδι είναι μια κοπέλα καλή σε εμφάνιση, άψογη στο σόσιαλ και προς το μέτριο στο σεξ που αξίζει όμως σαν εμπειρία αν θέλεις μια όντως GFE εμπειρία, αν σκοπός είναι να βγάλεις γούστα καλύτερα να πατε αλλού, εγώ την συνάντησα δύο φορές, κατι που δεν έχω ξανακάνει με κοπέλα γραφείου γιατι όντως με μαγνήτισε σαν άτομο. Αυτα από εμένα, πηδατε αγαπητοι και γραφετε και καμιά κριτική!
Το σοσιαλ είναι ευχάριστο γιατι ξέρει πολύ καλά αγγλικά και είναι επίσης έξυπνη και μπορείς να μιλήσεις μαζί της άνετα για τα πάντα. Μάλιστα στην πρώτη συνάντηση μιλούσαμε για 30 λεπτά στην αρχή σχεδόν ξεχάστηκα εγώ ότι ήρθε για να την γαμήσω!
Στα του σεξ η απόδοση είναι καθαρα GFE και μάλιστα για πολύ ήπιους ρυθμούς. Φιλαει όμορφα με γλώσσα, θα προσπαθήσει να σου δώσει την αίσθηση ότι πηδάς την φίλη σου αλλα δεν θα ανταποκριθει σε υψηλούς ρυθμούς και θα σε κόψει ευγενικά κυρίως στο ιεραποστολικό αν ανεβάσεις στροφές, η πιπα μέτρια αλλα σου τον γλύφει καρφώνοντας σε με αυτά τα υπέροχα μπλε μάτια.
Εν κατακλείδι είναι μια κοπέλα καλή σε εμφάνιση, άψογη στο σόσιαλ και προς το μέτριο στο σεξ που αξίζει όμως σαν εμπειρία αν θέλεις μια όντως GFE εμπειρία, αν σκοπός είναι να βγάλεις γούστα καλύτερα να πατε αλλού, εγώ την συνάντησα δύο φορές, κατι που δεν έχω ξανακάνει με κοπέλα γραφείου γιατι όντως με μαγνήτισε σαν άτομο. Αυτα από εμένα, πηδατε αγαπητοι και γραφετε και καμιά κριτική!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 03, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
220€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή