Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.3 2 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Κάθε αρχή και δύσκολη... αφού έκανα ώρες να κλείσω το ραντεβού λόγω δουλειάς και οι περισσότερες κοπέλες δεν ήταν διαθέσιμες τη στιγμή που ήθελα... τελικά ύστατη λύση η Katya.

Απλή κοπέλα όπως φαίνεται στις φωτό άρα τίποτα το ιδιαίτερο εμφανισιακά, στην ηλικία που αναφέρεται με ένα μαύρο φόρεμα και παντοφλάκια... μπαίνει στο δωμάτιο.... χάι, άι γκοου του σάουερ μου λέει... θα κατουριέται λέω.
Τέλος πάντων πάει 1-2 λεπτά, βγαίνει με πετσέτα κάθεται... σόσιαλ ανύπαρκτο γιατί αγγλικά νο γκουντ μου λέει.  Ήταν σαστισμένη, αγχωμένη στο τι πρέπει να κάνει... με λίγα λόγια δεν ξέρει τι να κάνει, αλλά της έχουν πει 5 πράγματα έστω.
Φιλιά πετακτά, γλώσσα δεν υπήρχε, την έβαλα για λίγο στην αγκαλιά... γκούγκλης ούτε που μπήκε στο μυαλό της ή στο δικό μου.

Ξεκίνησε φιλιά, πίπα όπου προσπαθούσε αρκετά να τον βάλει τέρμα.... αλλά δεν μπορούσε και ήταν αστείο να βλέπεις αυτές τις γκριμάτσες στυλ θα τα βγάλει όλα... δεν θα τα βγάλει. Έβγαλε πετσέτα και βλέπουμε κιλά παραπάνω... ειδικά στη κοιλιά αλλά λόγω ηλικίας δεν φαίνεται τόσο άσχημο... ευτυχώς στο στήσιμο στα 4 δεν φαίνεται και πολύ... καβάλημα δεν σε νιώσει όταν τρως σκαμπίλια από τους φυσικούς βύζους της. Η πίπα της ήταν μέτρια προς καλή, δεν ξέρει τι να κάνει γενικά αλλά φιλότιμη και εκεί... της το ανταπέδωσα και δέχτηκε και δάχτυλα. Δεν ήταν φουλ ξυρισμένη... να επιλυφθεί ώστε να είναι το σωστό σε ότι αναγράφεται. Όταν καβλώνει όμως και υγραίνεται είχαμε βογκητά, άνοιξε αρκετά η βρύση κάτω και δέχτηκε δαχτύλιασμα. Στήθος όμορφο και πιπίλα συνεχώς.

Ιεραποστολικό και τα ένιωθε όλα τέρμα... να πω ότι τα προφυλακτικά ήταν μικρά για μένα που τονέχω μικρό.. με ενοχλούσαν αρκετά και το πρώτο βγήκε και εύκολα κατά το σεξ όπου το έπιασα με επιδέξιες κινήσεις. Συνέχεια στα 4 να δω κωλάρα όπου λόγω ηλικίας κρατάει και ειδικά η επιδερμίδα είναι ακόμα σφιχτή. Στήθηκε όμορφα με το κεφάλι στα μαξιλάρια και τον έφαγε όλον και άντεξε.... αφού αλλάξαμε προφυλακτικό την έβαλα από πάνω όπου έκανε 2-3 κινήσεις που μου άρεσαν και τελικά κοπάνημα πάνω κάτω... να χοροπηδάει αυτή να την σπρώχνω προς το ταβάνι εγώ... να χοροπηδάνε και οι βύζοι στα μούτρα. Δεν ξέρω γιατί αλλά έφαγε γερό κάρφωμα σε όλες τις στάσεις, αυτό μου έβγαζε και το δέχτηκε όλο.

Πρωτοβουλίες ελάχιστες γιατί δεν ξέρει και πολλά, βαριόμουν να την πάρω χέρι χέρι... κυρίως γιατί δεν θέλω να τις εκπαιδεύω εγώ... ειδικά αν δεν ξέρουν αγγλικά. Ένας γύρος, 40 λεπτά με το μπάνιο πριν και μετά, της έδειξα τα λεφτά στο τέλος, τα πήρε και δρόμο και αυτή από το κολαστήριο μου. Δεν κυνήγησα 2ο γύρο γιατί θα είχε πάλι τα χάλια προφυλακτικά που πίεζαν γενικά. 

Όποιος θέλει νεούδι, άμαθο, άβγαλτο... χωρίς να ξέρει τι γίνεται.... λογικό όταν ούτε εμπειρίες στο σεξ θα έχει.... ούτε στο σπορ. Πιστεύω υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι στο άθλημα και αυτές οι περιπτώσεις είναι ελάχιστες, τρέξτε να προλάβετε πριν πάρει τον αέρα ή τα παρατήσει. Νόμιζα ότι ήταν κουτοπόνηρη στην αρχή για τα λεφτά και δεν την ενδιέφερε να περάσω καλά αλλά δεν έδειξε τίποτα τέτοιο και πέρασα καλά μόνο στο κομμάτι του σεξ... για αυτό το λόγο και όλας δεν την ξέσκισα ενα 60λεπτο συνεχόμενο... όπως κάνω σε αντίστοιχες περιπτώσεις μέχρι να παραδοθούν ή να τελειώσει ο χρόνος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 4 review reaction 1 TOMCRUISE, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, doc_lin και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουνίου, 2023
Επειδή την έχω πατήσει και εγω και με ποιοτητα αλλα και με ποσότητα προφυλακτικων θα προτεινα να φέρνεις τα δικα σου.
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1