Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 19 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συνεννόηση με το γραφείο εύκολη.

Έφτασα στον χώρο της αφού έφαγα πολύ κίνηση μιλάμε για σαραντάλεπτο οδήγημα. Σχετικά με το ξενοδοχείο δεν με ενόχλησε κανείς από την ρεσεψιόν.

Άνοιξε η πορτου΄λα της και να το κορίτσι μας. Ντυμένο με ένα λευκό φορεματάκι , πρόσωπο όμορφο και κοντά στις φωτό .
Δυο τρεις κουβέντες και με έστειλε για ντουζ.

Επιστρέφοντας ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι μόνο με το βρακί της. Κορμάκι καλό από την μέση και πάνω με μικρά στηθάκια Β - και στο ένα είχε πίρσινγκ τα οποία και τα ΄έγλυψα . Από κει και κάτω ανοίγει λιγουλάκι.

Αρχίσαμε τα επιφανειακά φιλιά , κάπου εμφανιζόταν η γλώσσα κάπου την έχανα, από την μικρή μου εμπειρία οι λατίνες δεν το έχουν με τα φιλιά.

Πίπα ακάποτη σε πολύ καλό επίπεδο, μπαλάκια περιποιείται δεόντως, που και που στον παίζει δυνατά .

Την πέρασα και γω με την γλώσσα μου την μουνάρα της, δάκτυλο δέκτηκε μπρος, πίσω δεν δοκίμασα. Καπότα και με καβάλησε , καλή αίσθηση χωρίς χρήση λιπαντικών castrol. Αλλαγή στάσης στα πλάγια και τελείωσα εντός αερόστατου.

Ούτε μα ούτε μου έδειχνε ότι θέλει να σε ευχαριστήσει , όπου κόβεις ρυθμό ανεβάζει εκείνη.

Φεσκαριστήκαμε και ξαναπέσαμε στο κρεβάτι. κάτι χάδια κάτι φιλιά και τον πήρε στο στόμα της, παιδεύτηκε για να πάρει μπρος το εργαλείο αλλά το κατάφερε η νεαρά μας, ασχολήθηκε αρκετά με το πουλί μου.

Την έγλυψα και γω και γαμηθήκαμε ιεραποστολικά και τέλος στα 4 πιασμένος από τις χειρολαβές της.

Κωλάρα μαυρισμένη με αποτύπωμα από το στριγγάκι της.

Αφού τελείωσα πέρασα για φρεσκάρισμα και αποχώρησα για ποτάκι στο κέντρο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 01, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν