Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 5 10
Call-Girls 18552
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συναντηση με την Μαίρη

Οι φωτογραφίες δεν κάνουν γι αυτή τη δουλειά, είναι για να διαφημίσουν κανένα ρούχο ή εσώρουχο, Φωτογράφε απέτυχες φίλε! Η κοπελα ειναι ποιο νέα και ποιο όμορφη. Πολυ elegant η εμφανιση, ωραίο και σεξι ντύσιμο, μανικιούρ, μαλι κλπ στην πένα.. Ωραίο πρόσωπο νεανικό, κορμακι λεπτο, ύψος εκεί όσο λέει πρέπει να είναι στο 1,67, κωλαρακι στρογγυλό όλα κομπλέ από χαρακτηριστικά, μικρό βυζακι αλλά δεν με πείραξε.

Στην επικοινωνία όλα καλά, μιλάει καλά αγγλικά και μπορείς να κανείς κουβεντούλα.

Στον αγώνα η κοπελα έβγαλε πάθος, προς στο gfe θα έλεγα η φάση, φιλάει με γλώσσα, πιπα καλή, βάζει χεράκι αλλά δεν με ενόχλησε γιατί έκανε καλή δουλειά. Για deepthroat πιστεύω είναι και ανάλογα το μέγεθος εγώ δεν την ζόρισα πολυ για να μην χαλάσω την χημεία που είχαμε φτιάξει. Την ζόρισα όμως μετά στα 4 όπου δέχτηκε αφηροκοπημα για πολυ ώρα και συμμετείχε με βογκητά και κραυγουλες. Ο πρώτος γύρος δεν είχε πολλές εναλλαγές και ήρθε σχετικά γρήγορα. Μετά αράξαμε κανένα 10λεπτο με κουβεντούλα για να ξεκινήσει ξανά τα χάδια και την πιπα. Δεύτερος γύρος και αλλάξαμε αρκετές στάσεις με γλωσσόφιλα ενδιάμεσα και κατά τη διάρκεια. Πρωτοβουλίες όλες δικές μου αλλά έτσι είχα κι εγώ όρεξη να το παω. Συμμετέχει, γουστάρει, αντέχει.

Συμπέρασμα. Η γκομενα είναι πολυ αισθησιακή, θερμή γυναίκα, για οσους γουστάρουν gfe, για αληθινό σεξ χωρις ψεύτικα βογκητά και χαζομάρες. Πολυ τίμιο το κορίτσι, μου αρεσε πολυ και σαν χαρακτήρας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 31, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Niko_Like
Προμότορας
125
Ανάφερε αυτήν την κριτική