Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 19 10
Call-Girls
61489
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Εμφάνιση
Ότι δείχνουν οι φωτό +3-4 χρόνια.
Γυναίκα όχι κοριτσάκι, με την καλή έννοια το λέω.
Ντυμένη είμαι σίγουρος θα είναι ακόμα καλύτερη και αρκετά φινετσάτη.
Μικρό δυαράκι το στήθος, η μια θηλή με πίρσινγκ. Κάποια τατού γύρω γύρω, δεξιά κι αριστερά. (άλλο το κυριάκου και άλλο του αλέξη).
Κάποιες αρχές κυτταρίτιδας, ανεπαίσθητες εντελώς που δεν δημιουργούν θέμα αλλά καλό θα είναι να το προσέξει.
Γενικά μου άρεσε, κι ειδικά για πολύωρο ραντεβού με έξοδο.
Πρώτη εντύπωση.
Κάπως ψυχρή, το ξεπέρασα εύκολα καθώς κάτι τέτοια δε με επηρεάζουν. Πάντως όχι αγενής για να μην παρεξηγούμαστε.
Όμορφη οκ. πήγα για μπάνιο γιατί είχα και δουλειές...
Σεξ.
Φίλησα, χάιδεψα, ρούφηξα ρώγες, της έκανα στοματικό (τέλειωσε αλλά είναι δύσκολη), εν συνεχεία 10 λεπτά σεξ ιεραποστολικά και τέλος.
ψεύτικες κραυγές και λοιπά ψυχεδελικά σόου, ευτυχώς δεν είχαμε. μουσκεύει άπειρα.
Μου άρεσε, πέρασα καλά.
όπως πάντα στα της εμφάνισης 10 ΜΟΝΟ στο θεούλη και 9 ΜΟΝΟ στη βικτώρια και στις πρώην μου
Ότι δείχνουν οι φωτό +3-4 χρόνια.
Γυναίκα όχι κοριτσάκι, με την καλή έννοια το λέω.
Ντυμένη είμαι σίγουρος θα είναι ακόμα καλύτερη και αρκετά φινετσάτη.
Μικρό δυαράκι το στήθος, η μια θηλή με πίρσινγκ. Κάποια τατού γύρω γύρω, δεξιά κι αριστερά. (άλλο το κυριάκου και άλλο του αλέξη).
Κάποιες αρχές κυτταρίτιδας, ανεπαίσθητες εντελώς που δεν δημιουργούν θέμα αλλά καλό θα είναι να το προσέξει.
Γενικά μου άρεσε, κι ειδικά για πολύωρο ραντεβού με έξοδο.
Πρώτη εντύπωση.
Κάπως ψυχρή, το ξεπέρασα εύκολα καθώς κάτι τέτοια δε με επηρεάζουν. Πάντως όχι αγενής για να μην παρεξηγούμαστε.
Όμορφη οκ. πήγα για μπάνιο γιατί είχα και δουλειές...
Σεξ.
Φίλησα, χάιδεψα, ρούφηξα ρώγες, της έκανα στοματικό (τέλειωσε αλλά είναι δύσκολη), εν συνεχεία 10 λεπτά σεξ ιεραποστολικά και τέλος.
ψεύτικες κραυγές και λοιπά ψυχεδελικά σόου, ευτυχώς δεν είχαμε. μουσκεύει άπειρα.
Μου άρεσε, πέρασα καλά.
όπως πάντα στα της εμφάνισης 10 ΜΟΝΟ στο θεούλη και 9 ΜΟΝΟ στη βικτώρια και στις πρώην μου
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Μπήκα ασανσερ με μελίσσα (ρώτησα όνομα).
Μούναρος πετίτ.
Φοβερό σώμα και πρόσωπο...
πάρα πολύ όμορφη για τα γούστα μου