Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 4 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με την Celin γιατί με είχε φάει η περιέργεια.

Την έκλεισα μια μέρα μετά από ρεπό της, περίμενα να είναι ξεκούραστη, αλλά... Το γραφείο άριστο και μου την έδωσε έτοιμη στο πιάτο και η συνάντηση κανονίστηκε.

Εκ πρώτης όψεως είναι ένα όμορφο πλάσμα με λευκό δέρμα, υπέροχα μπλε μάτια, ψηλή για κοπέλα. Χαμογελαστή και με διάθεση για σκανταλιά, αν και ελαφρώς κουρασμένη, ή και αγχωμένη. Παρά το ρεπό της, έδειχνε κουρασμένη, γιατί είχε ολοήμερο ραντεβού και ποιος ξέρει τι θα της έκανε ο άλλος. Μάλλον πιο πολύ αγχωμένη ήταν για το ποιον θα συναντήσει.

Παρόλα αυτά όμως, το κορίτσι πολύ χαμογελαστό, με την φρεσκάδα που χαρακτηρίζει τις νεαρές, σαν ανθισμένο λουλούδι. Έχει κάποια σπυράκια, και ήταν ελαφρώς άβαφτη, όλα αυτά την έκαναν το κορίτσι της διπλανής πόρτας που πάντα ήσουν περίεργος για το πώς είναι στο κρεβάτι. Ομορφούλα, φορούσε ένα λευκό μπλουζάκι με μαύρα εσώρουχα, εικόνα αρκετά ελκυστική.

Οι φωτογραφίες της νομίζω την αδικούν λίγο, καθώς σε αυτές φαίνεται ένα κορίτσι σοβαρό, όμως πρόκειται για ένα γλυκό κορίτσι, το δε βλέμμα της φωτεινό με λίγη ζεστασιά, καμιά σχέση με το ανέκφραστο των φωτογραφιών. Είναι η κοπέλα των φωτογραφιών, χωρίς τη λάμψη τους, ίσως και πιο όμορφη από κοντά.

Εμφανώς πιο αδύνατη, έχει καμπύλες και πιασίματα, έχει χαριτωμένο σώμα με λευκό δέρμα, ελαφρώς άγριο, λόγω ηλικίας. Έχει αρκετά διάσπαρτα τατουάζ, εμένα μου αρέσουν, εκτός από ένα που έχει κάτω από το στήθος της. Βυζάκι όμορφο με προκλητικές ρωγίτσες που γίνονται πέτρα με γλείψιμο, αλλά με ελαφριά πτώση, ίσως λόγω του βάρους που έχασε. Και λόγω αυτού, δεν είναι C, αλλά μάλλον B.

Λευκορωσίδα 20 ετών.

Έδειχνε να μην έχει διάθεση για τίποτα, όμως ξεδιπλώθηκε ένα παιχνιδιάρικο κορίτσι που ήθελε πολλά προκαταρκτικά για να ζεσταθεί. Μάλλον είναι ανάλογα με τα κέφια της, όμως πολύ τίμια και δεκτική. Γλωσσόφιλα αρχικά διστακτικά, σιγά σιγά με γλώσσα. Στοματικό μέτριο γιατί ζοριζόταν με το μέγεθος, όμως έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, εκεί που άλλαξε τελείως ήταν όταν έδειχνε να απολαμβάνει το γλυφομούνι και από εκείνο το σημείο ανέβασε στροφές. Συνέχισε το στοματικό, έγινε καλύτερη, αλλά τη λυπήθηκα λίγο, οπότε προχωρήσαμε.

Μουνάκι όμορφο αλλά κάπως ταλαιπωρημένο, μοσχομυριστό, ανοίγει δύσκολα, αλλά με γλείψιμο ανοίγει όμορφα, κατεβάζει υγρά.

Σεξ αρκετά καλό χωρίς τζελ, παρόλο που το είχε στην άκρη έτοιμο, συμμετέχει ενεργά. Προτιμά τις υψηλές στροφές, παίζει με το μουνάκι της, θέλει να δείξει ότι το απολαμβάνει. Ήθελε να δείξει ότι είναι πρωτάρα καθώς δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες, αλλά χαμογελούσε σε κάθε αλλαγή και κοιτούσε πονηρά, ενώ δεν παρέλειψε την έκφραση ικανοποίησης κατά το τέλος και το πονηρό βλέμμα της έγινε αθώο. Δεν δυσανέχτησε πουθενά.

Κουβεντιάσαμε αρκετά, είναι κάπως βασανισμένο κορίτσι, δεν πίεσα. Ήθελε να φάει φρούτα, με τάιζε σα να ήμουν το φιλαράκι της, εμπειρία διαφορετική, μακριά από μια διεκπαιρεωτική συνάντηση με επαγγελματία, μου άρεσε.

Το κορίτσι αν και φρέσκο, έχει εμπειρία, αλλά προτιμά να είναι ο εαυτός της. Έχει αντοχές και δε θα δυσανεχτήσει κάπου, είναι όλη την ώρα χαμογελαστή, αλλά κουράζεται εύκολα. Εγώ είδα έναν άνθρωπο ντροπαλό αλλά ευδιάθετο για παιχνίδι και σεξ.

Μου τα χάλασε λίγο στη συμπεριφορά της στην αρχή και στο τέλος ενώ είχαμε λίγα λεπτά ακόμη και εάν απουσίαζαν αυτά, θα μπορούσα να πώ ότι ήταν μια ευχάριστη συνάντηση με μια όμορφη νεαρά της διπλανής πόρτας. Ήταν αγχωμένη με δικά της θέματα, όμως φρόντιζε να μην την επηρεάζουν κατά τη διάρκεια της συνάντησης και αυτό είναι τουλάχιστον τίμιο.

Κι επειδή είναι ένα κορίτσι κάπως βασανισμένο, όποιος τη συναντήσει να της φερθεί με προσοχή γιατί το αξίζει.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 19, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν