Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 3 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Αφού έγινε επικοινωνία με το γραφείο για την Ιουλιέττα και αφού μου είπαν κάποια πράγματα... τους ζήτησα να μου στείλουν μερικά ονόματα αφού "ξέρουν" τι μου αρέσει. Από τα 4....η Νίνα και η Κιρα μου τράβηξαν τη προσοχή... κατέληξα στη Kira λόγω ομορφιάς.
Πρώτο ψίλος στα αυτιά ότι τη βρήκα μία ώρα πριν και ήταν φρι για ΒΠ. Είχαμε μία αργοπορία κατά 30λέπτο όπου με ενημέρωσαν αρχικά για 10΄ λόγω προεκλογικών εκδηλώσεων. Κατανοητό τους λέω και μου αρέσει όταν με ενημερώνουν από μόνοι τους για καθηστέρηση... μπράβο.

Τέλος πάντων, είχε αρχίσει να με παίρνει ο ύπνος και κατεύθασε. Αφαιρέστε τελείως τη λάμψη και είναι μία όμορφη αλλά κοινότυπη κοπέλα... τόσο που σκέφτομαι τη Νίνα γιατί μου έβγαζε κάτι πρόστυχο και αρκετοί μου την έχουν συστήσει. Ξεκινάμε στραβά καθώς πέρασε μέσα με έναν αέρα και άρχισε η γκρίνια που έκανε 40 λεπτά να έρθει... όπου και εγώ την περίμενα 30λέπτο. Ούτε αγκαλιά, ούτε φιλί.. χειραψία λες και γνωρίζω μία άγνωστη στο δρόμο. Αγγλικά πάνω του μετρίου, η προσπάθεια της για επικοινωνία ήταν από τις χειρότερες όταν με ρωτούσε τα ίδια πράγματα 2 και 3 φορές. Τζινάκι + τοπ και ένα γκρίζο παλτό.... γθύθηκε και πήγε για μπάνιο. Σώμα καλό αλλά τίποτα το ιδιαίτερο... η δουλειά στο στήθος από τις χειρότερες που έχω δει. Έρχεται στο κρεβάτι και κάθεται δίπλα μου λες και ήταν η 30 χρόνια γυναίκα μου και έχει πεθάνει η όποια έλξη υπήρχε μεταξύ μας. Σόσιαλ τέρμα αποτυχία με αστεία που τα καταλάβαινε μόνο αυτή και σε έκανε να νιώθεις και άσχημα για αυτο... με κάτι nevermind... oh well... whatever. Καλά θα πάει αυτό λέω. Μία βαριεστημάρα εκ μέρους της... μάλλον που σπατάλησε τα 40 λεπτά να έρθει... σίγουρα το χρόνο και τα λεφτά μου επίσης. Φιλιά.... λες και φιλάω κούκλα... όχι βασικά περισσότερο πάθος θα έπαιρνα από μία πλαστική κούκλα. Γλώσσα εξαφανισμένη. Φιλάει σε μερικές περιπτώσεις μου είπε... μην το βάζεις ως υπηρεσία τότε. Αυτό δείχνει ότι δεν έχει τη κατάλληλη εμπειρία... απλά γιόλο και ότι κάτσει υπηρεσίες... για αυτό και λέω η φάτσα μου σίγουρα φταίει.

Ξεκίνησε να μου τον παίζει... και πάει κάτω για πίπα. Κάτω του μετρίου και για 20 δεύτερα... έβαλε στο στόμα μόνο το κεφαλάκι και έπαιζε με το χεράκι και στοπ...
Βγάζει 10 κιλά τζελ, το μπαλόνι... το φουσκώνει και ανεβαίνει. Καραψεύτικες φωνές, προτιμώ να μην το κάνει καν η κοπέλα... και ο τρόπος που το έκανε φαινόταν υπερβολικά ψεύτικος σαν να με κορόιδευε. Cowgirl για 2 λεπτά, ιεραποστολικό για άλλα 3 με τα ίδια πράγματα και αποφυγή φιλιών. Doggy που ζήτησε όπου το στήσιμο ήταν για κλάματα και έβγαζε κραυγές χωρίς να τον βάλω καν... Από τις λίγες φορές που μου έχει συμβεί τέτοιο αερογαμήσι.. Βλέπω ώρα και αποφασίζω ότι αυτό δεν έχει νόημα... αφήνομαι και τελειώνω αν και κακώς το έκανα γιατί δεν μου άρεσε καθόλου η όλη φάση. Μπάνιο αυτή, μπάνιο και εγώ... της είπα να ντυθεί να φύγει καθώς δεν περνάω καλά και όπως βλέπω δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα... Βγαίνω από το μπάνιο και της το ξαναλέω.... Λέει κάτι πίπες και το αφήνω στο ότι αυτά συμβαίνουν.

Τέλος πάντων την έδιωξα στο 15λέπτο, πήρε τα λεφτά και χάρισμα τους η όλη φάση λέω.... γιατί τέτοιες φόλες θέλω να τις ξεχνάω γρήγορα. Ενημέρωσα το γραφείο και δεν ασχολήθηκα περισσότερο. Ας διαβάσουν τη κριτική. Η βαθμολογία είναι επιεικής.
Καθώς βλέπω ότι οι άλλοι πέρασαν καλά ας το αφήσουμε στη κίνηση, κούραση ή ότι άλλο ήταν το πρόβλημα.... αν και αυτό δεν είναι δικαιολογία όταν πληρώνεις... κατανόηση δεν δείχνω όταν δεν υπάρχει έστω λίγο σεβασμός και φυσικά όταν φαίνεται μία κοροϊδία εκ μέρους της. Σταματήστε να τις κάνετε θεές γιατί το πιστεύουν στο τέλος.

Αν ήθελα γκρίνια και κάποια να μου ρουφάει την ενέργεια και το είναι μου... θα έβρισκα γκόμενα. Στη συνέχεια φαγητό με τους συναθλητές να μου κάνουν ξανά bullying και τους ευχαριστώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 17, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 old boy, savvass, Zebu και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαΐου, 2023
Aν μπορούσες να βγάλεις γκόμενα δεν θα εγραφες εδω!
review reaction 1 bigmountain89
18 Μαΐου, 2023
Αγαπητέ, το κάποια πράγματα που σου είπαν για Ιουλιέτα, θα μπορούσες να τα μοιραστείς;

Ευχαριστώ.
19 Μαΐου, 2023
Ειπα εξ αρχης οτι η κοπελα εχει πολλα χιλιομετρα , πιστευω οτι οι πιο πολλοι θα εχουν την ιδια εμπειρια με σενα...
αλλα οχι 6 σωμα -7 προσωπο . Εισαι μοναδες κατω
review reaction 1 bigmountain89
19 Μαΐου, 2023
Ψηλά Βουνά.
Σχετικά με την Ιουλιέτα.

Εμφάνιση ότι βλέπεις και λίγο καλύτερα ακόμα.
Τουτέστιν τουμπανειρος, με αρκετά καλό ύψος, βυζάρες, κωλάρες, ποδαρες, κτλ, κοκ.

Στον στίβο μάχης τώρα, δυστυχώς λίγα πράγματα.
Μικρή σε ηλικία, με όχι πολύ εμπειρία, με διάθεση περισσότερο να φάει την ώρα, να κάνει λίγα και όσα ΕΚΕΊΝΗ θέλει από το πρόγραμμα, να πάρει το μπαγιοκο και να φύγει μια ώρα νωρίτερα.

Επανάληψη δύσκολα, ακόμα και αν έχει μείνει καιρο στο "σπορ" και έχει μαζέψει εμπειρία μπόλικη, γιατί διέγνωσα και μια αίσθηση του, "κάνω ότι κάνω, για τα γαμημενα τα χρήματα και ΜΌΝΟ".

Αυτά.
review reaction 1 Johnstef, bigmountain89
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4