Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 3 10
Call-Girls 16253
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Αφού επισκεύτηκα τη μάνα μου να της πω χρόνια πολλά και για να ευχαριστησεί το γιόκα της μου έκανε βασιλικό τραπέζι, Αραχτός στο καναπέ του πατρικού μου χάζευα τα εσκορτάκια και είπα να πάρω την Ada. Στον χώρο της δεν ήθελα να πάω ούτε και σε ξενοδοχείο οπότε την πήρα στο χώρο μου

Ήρθε στην ώρα της με ένα μακρύ φορεματάκι και τακουνάκι μια λιλιπούτεια ύπαρξη νεαρότατη στο ύψος το αναγραφόμενο αλλά σε κιλά μου φάνηκε πολύ λιγότερα, Την καλοδέχτηκα κι είχα 2 ατομικά μπουκαλάκια κρασάκι να πιούμε. Yes sure μου λέει όταν της το πρότεινα, Ήπια το τσιγάρο μου και το κρασάκι μου το ίδιο και αυτή ή οποία σε όλη την διάρκεια που το πίναμε δεν σταμάτησε να με τσιγκλάει και να με χαϊδεύει. Θα κάνεις ντουζάκι; Yes sure μου λέει.

Βγήκε με την πετσέτα και κάθισε στα γόνατα μου αρχίζει να με φιλάει την ρωτάω αν θέλει να πάμε στο κρεβάτι. Yes sure μου λέει. Η Ada ήταν δυναμίτης με έβαλε κάτω και μου αρχίζει τα φιλιά σε όλο μου το σώμα και της λέω να μου κάνει πίπα. Yes sure μου λέει.

Λίγο δοντάκι η πίπα της καλή όμως. Sex? ρωτάει; Yes sure της λέω, Μανιτζέβελη όπως είναι την στήνω doggy και την βαράω έτσι κανά 5λεπτο την βάζω κουταλάτο όρθια στον τοίχο την έκανα ότι ήθελα αλλά κι αυτή σκυλί, δεν κώλωσε πουθενά. Το τέλος ήρθε στην καπότα.

Δεύτερος γύρος δεν υπήρξε με δικιά μου πρωτοβουλία, Είναι ομιλητική και ευχάριστη στην παρέα τα αγγλικά της πολύ καλά και το κορμί της πολύ όμορφο το στήθος της νεανικό και εκεί που πρέπει να είναι. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το ραντεβού μαζί της. θα το ξανακάνω μαζί της; Yes sure

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό