Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 26 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Δεδομενου ποση ωρα περναω εδω και ποσο ψυχαγωγουμαι με τις ιστοριες αλλων,καλο θα ηταν να βγω απ'την τεμπελια μου και να γραψω κατι...
Η συναντηση με το πιπινοειδες καβλετο εγινε στο προηγουμενο περασμα της απ'την πολη,οποτε ημερομηνια ενδεικτικη...
Ημουν καβλωμενος μετα απο εξοδο και μετα τις 3 αν δεν ρισκαρεις πας για μαλακια σπιτι...Μου ειχε κανει αισθηση το προσωπο απο προηγουμενη μερα και την γουσταρα αλλα δεν ειχα διαβασει κατι...Η τηλεφωνητρια πολυ ευγενικη μου ειπε μολις τελειωσε με ραντεβου και ειναι ετοιμη σε μιση ωρα...Μολις μπηκα στο δωματιο βρηκα ενα προσχαρο και χαμογελαστο κοριτσι με το προσωπο πολυ κοντα στις φωτο και αμεσως ημουν βεβαιος πως θα περασω καλα...
Εκανα ντουζακι και καναμε χαβαλε οσο ημουν μεσα,της χυμηξα στο κρεβατι αμεσως μολις βγηκα γιατι ημουν πολυ καβλωμενος και το κορμι της διακρινοταν υπεροχο μεσα απο διαφανο babydoll με σεξυ φυσικες βυζαρες με μεγαλη σκουρα ρωγα...
Γλωσσοφιλα με παθος και γλυψιμο σε ολο το κορμι...Επαιζα πολυ με ολα τα μερη του κορμιου και ξαναγυρναγα να παρω φιλια...
Η πιπα της εξαιρετικη,την απολαυσα πρωτα με αυτην ανασκελα,της εβαλα το μαξιλαρι πισω απ'το κεφαλι και της γαμουσα το στομα αρκετα βαθια και μετα ξαπλωσα εγω για να παρει αυτη τα ηνια...Η πιπα της ετσι ηταν αισθησιακη με πολυ σαλιο και καλη τεχνικη της γλωσσας...Ετσι την γυρισα και για 69 οπου η απολαυση απογειωθηκε και μετα με καβαλησε με αρτιες ιππευτικες ικανοτητες...
Απο εκει και περα επειδη η καυλα μου ειχε φτασει σε επιπεδα μανιας και ξεκουραστος απο τοση ωρα ξαπλας,αρχισα να την τυρανναω με διαφορες τρελες που δεν αρνηθηκε,εξου και ο τιτλος...
Φτυσιες στα βυζια,γλυψιμο αρχιδιων και κωλου,ξανα γαμησι με τα ποδια της στους ωμους και ενα ωραιο πισοκολλητο με εμενα ορθιο κατω απ'το κρεβατι οπου μετα απο το κλασσικο "don't stop" εχυσε με υπεροχους σπασμους της λεκανης που ειδα τους ιδιους ακριβως και την αλλη μερα απο ενα κοριτσι που αποκλειεται να υποκρινοταν και γι'αυτο χαρηκα πολυ...Η εκφραση της ηταν αποθεωτικη,με αθωο βλεμμα αλλα χρησιμοποιησε με οπως θελεις...Ηθελε να ικανοποιηθω με οποιο τροπο μου εβγαινε...Δεν εχει το πιο σφικτο κορμι αλλα ο συνδοιασμος του ομορφου πριοσωπου της με τον τροπο που κινειται στο κρεββατι την κανουν πολυ αισθησιακη...
Εχει ομορφα βυζια και κωλο...Στο γλυφοκωλι εδωσε πραγματικα ρεστα,το απολαυσα σε 2στασεις,πρωτα με μενα ανασκελα να της πιεζω το κεφαλι και μετα ειχα κατσει πανω στο στομα της...Εδωσε πραγματικα πονο σ'αυτο το κομματι,μονο γκομενες που ημουν μαζι τους καιρο μου το εχουν κανει τοσο εντονα...
Εκει καπου οπως τον επαιζα της ειπα να τα ριξω στο στομα οπως και εγινε με ενα χειμαρο σπερματος μετα απο τοσο παιχνιδι...Απιστευτη αισθηση και εικονα αυτη η φατσουλα κλειδωμενη στα ποδια μου με αυτο το υποτακτικο βλεμμα...
Παντως οφειλω να αναφερω οτι την ρωτησα τιμη των εξτρα πριν το γλυφοκωλι και το χυσιμο στο στομα και μου ειπε 40 και 30 αντιστοιχα...
Αλλα μετα ειδα στο προφιλ της οτι ειναι 10 λιγοτερο εκαστος...Εμενα δεν με πειραξε γιατι αυτο το σερβις αξιζε και περισσοτερα,αλλα σαν πρωταρης κριτικων νομιζω εγραψα ερωτικη ιστορια και πρεπει να παιζουν και πληροφοριες για τον επομενο...
Τεσπα,η Τινα γαμησε,αξιομνημονευτη πιπα,εχυσε πιστευτα,κορυφαιο γλυφοκωλι...της εδωσα 220 στρογγυλα με τα χαρας...
Αν μπορουσα ολη η βαθμολογια πανω απο 8!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 20, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 eridon1877, THV, Katz και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαΐου, 2023
Όχι, έπρεπε να σε πειράξει που ζήτησε +10 για το κάθε έξτρα.

Εντάξει το κορίτσι είναι τίμιο και πρόθυμο αλλά μη μας πιάνουν και κορόιδα.
review reaction 1 hornyasfuck, STAVROS6969
15 Μαΐου, 2023
Μετά τη γλυφοκωλάδα ξαναφιλιθήκατε, να πάρεις τη γεύση της;
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2