Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 11 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ο Δρακουλας ξαναχτυπά, με σύντομη κριτική ( Χαμόγελο με γλώσσα ) λόγω πίεσης χρόνου.
Πάμε στο ψητό. Πλατύ χαμόγελο
Η νεαρά είχε μπει στην λίστα με τα μοντελε πιπίνια που θα με ξεφραγκιασουνε στο τέλος Ευλόγησον και έφτασε η ώρα να την συναντήσω επιτέλους μετα από πολλές προσπάθειες ( πρέπει να την έχετε ξεσκίσει ) καθως ειναι και η τελεφτεα επιλογη απο τα υπαρχον διαθεσιμα πιπινια.
Συνεννόηση με γραφείο οκ, ραντεβού νωρίς το μεσημέρι, αλλά πιεσμένο από μεριάς μου λόγω έλλειψης χρόνου και έντονης παπαροζαλαδας από την δουλειά, έχει πέσει τρελή δουλειά.
Ευχάριστη παρουσία, ήρθε ορεξάτη στο ραντεβού, καλή επικοινωνία στα αγγλικά.
Καθαρή και μοσχομυριστή από τον κωλο μέχρι το μουνι.
Όμορφο πρόσωπο, υπέροχα μάτια!!!! μοντελε σώμα, θεοσφιχτο υπέροχο μουνι πρέσα, παιδια θα το τονίσω αυτό πρέσα όχι μαλακιες, μέγγενη το μουνέτο, καλοσχηματισμένο, ερωτευσιμο, ελάχιστα το τονίζω ελάχιστα πεσμένο στήθος, θα συμφωνήσω εν μέρη με τους προλαλησαντες, θεϊκός πραγματικά απίστευτος κωλος με απίστευτη σφιχτή αίσθηση στα 4.
Αρκετά νωχελική συμπεριφορά στην αρχή από μεριάς της, με αεροπιπα οπού λέω οπα, θα φάει άκυρο εάν συνεχίσει έτσι, και είπα να το σώσω εγώ ως μεγαλύτερος και έμπειρος πόρνο εξερευνητής, ξεκινώντας σπάτουλα στο μουνι και γενικό καθαρισμό με την γλώσσα μου.
Κάτι το οποίο έφερε άμεσα το επιθυμητό αποτέλεσμα και ξεκλείδωσε την νεαρά από το μίζερο ξεκίνημα της και άρχισε τις κραυγουλες και τα υγρά τα οποία σιγά σιγά με ζώνανε σαν τα φίδια, συνέχισε με υπέροχη πραγματική πίπα σε σημείο που πήγα να την χύσω άμεσα αλλά κρατήθηκα.
Σκούφος και γύρισμα στα 4 με πίεση πλάτης προς τα κάτω από την μεριά μου για να απολαύσω αυτό το πραγματικά υπέροχο θέαμα με τον θεσπέσιο νεανικό κωλο να περιμένει. Έρωτας Έρωτας :smiling-face-with-heart-eyes:
Άρχισα αρκετά έντονα το δρεπανι του Δράκουλα Κατσικογάμης χαϊδεύοντας την πίσω τρυπούλα κάτι που φάνηκε να της αρέσει, ειδικά το έντονο κομμάτι, όλα αυτά τα ωραία μέχρι που άκουσα το γαμημενο το τηλέφωνο να βαράει από την δουλειά και από την μια είχα την νεαρά να βογκάει από την άλλη είχα τον ψυχασθενή αγχωτικό παντρεμένο δούλο αγαπουλη, συνάδελφο μου στην δουλειά να με παίρνει τηλέφωνο ασταμάτητα σαν τον χεστη να με ρωτήσει γιατί δεν έχω έρθει ακόμα από το διάλειμμα Μαλακία και αυθόρμητα έριξα μια σφαλιάρα στην νεαρά στο κωλι για να βγάλω τα ψυχολογικά μου και αναφώνησα suka bliat, κάτι το οποίο της άρεσε αλλά με ρώτησε εάν πήγαινε γιαυτην με άγριο ύφος και τις εξήγησα ότι ήταν για τον μαλακα που με παίρνει τηλέφωνο ασταμάτητα.
Έχυσα μεσα στα γρήγορα βγήκα και ce fini, η νεαρά όμως ήθελε κουβέντα, να με ρωτήσει πως ξέρω το suka bliat, της είπα ότι είναι πολύ όμορφη αλλά πρέπει να φύγω γιατί βιάζομαι τρελαααα, κάτι το οποίο την ξενέρωσε παντελώς γιατί έχει την εντύπωση ότι είναι η πορνο αλαβάστρινη κούκλα της δεκαετίας και νομίζει ότι μπορεί να πείσει όλο τον πλανήτη, πραγματικά εάν είχα χρόνο θα επεδίωκα δεύτερο γύρο αλλά η ζωή για μας τους σοφούς γέροντες Γερο-μύστης τρέχει σε άλλους ρυθμούς οπότε άντε γεια την έστειλα με ελαφρά πηδηματάκια εκτός και τις ευχήθηκα ότι καλύτερο στην πορνοζωη της.
Την συγκαταλέγω στα δυνατά πιπινο roaster για τους λάτρεις του είδους αλλά χρειάζεται ξεκλείδωμα με αγάπη και προδερμ, ειδικά στην αρχή για να μην πάει στράφι όλο το ραντεβού και λίγο προσγείωση καθώς νομίζει ότι είναι το μοναδικό μουνετο του πλανήτη μας.
Γαματε γιατι χανομαστε δεν προλαβενουμε η ζωη περναει και δεν ξαναγυρναει !!!!!!!!!! Ευλόγησον

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 10, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Black Driller
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Απρ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
464
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 kwstasxat, TOMCRUISE, hornyasfuck και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού