Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 11 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Βλέπω πολλές απόψεις να γράφονται αντιδιαμετρικά αντίθετες και καταλαβαίνω πολύ καλά και τους μεν αλλά και τους δε.
Η Kate είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση που θέλει έμπειρους χειρισμούς, όπως για παράδειγμα ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο που δεν συγχωρεί λάθη?
Ε κάπως έτσι.
Επειδή όπως έχουμε ξαναπέι πολλές φορές, η χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων είναι κάτι μυστήριο, ο καθένας μας θα έχει μια διαφορετική εμπειρία με την κοπέλα, οποιαδήποτε κοπέλα.
Θα σας γράψω λοιπόν πως την είδα εγώ και τι εντύπωση μου άφησε.

Πρόσωπο - Πολύ όμορφο, φυσικό και γήινο. Ήρθε παντελώς άβαφτη αλλά και πάλι ήταν κούκλα. Μακρύ καστανό μαλί μέχρι τον κόλο, πλούσιο και μοσχομυριστό..όχι σαν κάτι άλλες με εξτένσιον και χάλια.

Σώμα - Καθαρό, γυναικείο, ελαφρώς μυώδες. Καταπληκτικός κόλος, όχι από γυμναστική αλλά από την φύση του. Βυζάκια όντως πεσμένα αλλά ακόμα και έτσι πολύ καλύτερα από σιλικονάτα, ρόγα που ανταποκρίνετε φουλ. Επιδερμίδα λευκή, βελούδινη, όμορφη στην αφή. Το κοσρίτσι έχει υπέροχα πόδια όπως τα βλέπετε στις φωτό.

Μουνάκι - ΠΟΙΗΜΑ!!! Μιλαμε για απίστευτα όμορφο, επίπεδου τύπου, ρωζουλί, αψεγάδιαστο, μοσχομυριστό και αυτό με πολύ καλή γεύση.

Επικοινωνία - Πάρα πολύ καλά αγγλικά. Η Kate μπορεί να συζητήσει για οτιδήποτε γιαί είναι και έξυπνη αλλά και ενήμερη, έχει γνώσεις και άποψη.

Τεχνική - Πίπα ΟΚ με προσπάθεια για deep αλλά δυσκολία. Δυνατό ρούφηγμα και συνεχή επαφή των χειλιών της με το καβλί. Στο πήδημα είναι σούπερ, στενή, υγρή και καυλώνει αληθινά.

Χαρακτήρας - Εδώ είναι που το θέμα περιπλέκει! Εμένα μου φάνηκε πολύ ΟΚ ατομάκι αλλά, έχει τα θεματάκια της γιατί δεν είναι "επαγγελματίας" εσκόρτ. Το κάνει για να βγάλει μερικά λεφτά χωρίς να καταθέσει ψυχή, δεν θέλει να δωθεί στον άλλον, με άλλα λόγια φυλάγετε! Δεν είναι κρύα αλλά θέλει μαεστρία στο πως την χειρίζετε ο άλλος, ο "πελάτης". Αν την σεβαστείς και πας με τα νερά της, τότε θα απολαύσεις τα κάλη της και τον όποιο βαθμό "δοσίματος" αποφασίσει να σου χαρίσει.

Εγώ πάντως πέρασα πολύ καλά γιατι ξεκλείδωσα από τον σύνηθες τρόπο μου, του "έχω τον έλευχο και θα κάνεις αυτό που θέλω", και αφέθηκα στο αφήγημα της.
Δεν έχασα ούτε στιγμή και το απόλαυσα δεόντως.

Καλή τύχη μάγκες και αν πάτε, να πάτε με ανοιχτό μυαλό και ηρεμία και πιστεύω δεν θα χάσετε.

Αν είστε τύπου γαμώ και δέρνω μάλλον θα φάτε πακέτο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
11 Δεκ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
62
Likes:
3.080
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, Constantinos27, mancunian1986 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού