Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 27 10
Call-Girls 130646
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πώς ένα ραντεβού που κλείστηκε στην τρεχάλα με 5-6 sms για να γεμίσω τον κενό χρόνο μου και για ένα γρήγορο άδειασμα μπαλακίων εξελίχθηκε σε μία από τις καλύτερες συναντήσεις μου των τελευταίων μηνών .
Χαζεύοντας τις πολλές selfie που έχει η dia (κοιτάζω ιδιαίτερα αυτές και όχι τις επαγγελματικές φωτογραφίες) και έχοντας όλη την ημέρα κενή μπροστά μου ζήτησα από το γραφείο αν έχει κενό ή ακύρωση να γίνει αποστολή στον χώρο μου .
Έτσι και έγινε , το απόγευμα , μετά τις τελευταίες συνεννοήσεις χτύπησε ελαφρά την πόρτα το μωρό .
Πρόκειται για μια εντυπωσιακή ΓΥΝΑΊΚΑ petite
, γύρω στο 1,65 με μεταξένια καστανά μαλλιά , πανέμορφο πρόσωπο , κωλάρα που διέγραφε τον στρινγκο κάτω από το μαύρο κολάν και δύο βυζάρες τριάρες έτοιμες να εκραγούν μέσα από το στενό μπλουζάκι .
Μετά από το απαραίτητο social έμαθα ότι είναι από Ρωσία , 25 χρονών (κάπου εκεί είναι) πρώτη φορά στην Ελλάδα και πρώτη φορά στην δουλειά , με αποτυχημένο γάμο και χωρισμένη .
Αμέσως έκανα την φαντασίωση ότι είναι ακόμη παντρεμένη και ήρθε κρυφά να γαμηθουμε μαζί Κουλ
Την βούτηξα βίαια και την έβαλα επάνω μου , παναλαφρη , άρχισα να την γδυνω , εκείνη έκανε αρχή και έχωσε την γλώσσα της στο στόμα μου . Καυτά φιλιά και σε λίγο η γλώσσα της εξερευνούσε τις αμυγδαλές μου . Αφαιρώντας όλα της τα ρούχα αποκαλύφτηκε ένα υπέροχο σώμα που τύφλα να έχουν οι 20αρες , ένα tattoo μανίκι στο χέρι και κάποια άλλα διάσπαρτα πάνω της , pierce στον αφαλό που κουδούνισα με την γλώσσα μου . Φτιαγμένα τριάρια βυζιά με πολύ καλή υφή και φτιαγμένα χείλη που ξέρουν καλά να γλύφουν και να φιλούν . Προσπαθούσε απεγνωσμένα και με γέλια να φύγει από τα χέρια μου για να πάει μπάνιο , της είπα ότι δεν χρειάζεται , μύριζε υπέροχα παντού αλλά επέμεινε . Έφυγε τρέχοντας γυμνή στο ντουζ , με αστειάκια και γύρισε σε 5' πάλι έτσι .
Συνεχίσαμε από εκεί που είχαμε μείνει , άπειρα φιλιά με γλώσσα , εγλυψα με μανία το μουνάκι της , ευαίσθητο πολύ , πέρασα και από πίσω τρυπουλα με το απαραίτητο δαχτυλιασμα . Γύρισα και με καβάλησε για ένα φοβερό 69αρι που τα είδα όλα . Η κωλάρα της στην μουσούδα μου και το κορίτσι να πιπώνει πότε αργά και βασανιστικά και πότε με γρήγορους ρυθμούς με προσπάθειες dt .
Μεγάλη προσπάθεια να μην τελειώσω εκεί , ζήτησα condom . Gel είχε μαζί της δεν χρησιμοποιήθηκε γιατί είχε φτιαχτεί ?
Μπήκα αργά σε missionary με τις γλώσσες μας κολλημένες και μετά έδωσα γκάζι σηκώνοντας τα πόδια της στους ώμους μου . Μου είχε καρφώσει τα νύχια της στην πλάτη μου και γαμιοταν τρελά με βαθείς αναστεναγμούς . Το σώμα αυτό επιτρέπει πλήρη διείσδυση και ένιωθα να χτυπάω τοίχο - μήτρα .
Κάπου εκεί τέλειωσαν όλα , βγήκα και ενώ είχα κλείσει + cim , βλέποντας αυτή την λαμπερή πρόσωπαρα να με κοιτάζει άδειασα ικανή ποσότητα στα μουτράκια . Βλεφαρίδες , μύτη , μάγουλα γέμισαν καυτό υγρό που έτρεξε μέχρι κάτω στις βυζάρες της που τις κρατούσε για να μην γίνουν πουτανα όλα .
Απαραίτητες φιλοφρονήσεις για την ποσότητα και εντατικό μπανάκι οι δύο μας .
Μιλήσαμε πάλι για λίγο , έξυπνη κοπέλα , δεν έτρωγε χρόνο , όσο μιλούσαμε με χάιδευε και μου έκανε απαλό μασάζ σε ώμους - χέρια .
Ο δεύτερος γύρος ήταν συνέχεια του πρώτου , το κορίτσι έβγαζε καύλες και έφτιαχνε ακόμη καλύτερα την φαντασίωση μου ότι γαμαω κρυφά την παντρεμένη καυλιτσα που διψάει για πούτσο .
Δεν έχω λόγια , έκανα μαλακια που δεν είχα μαζί μου αρκετό μετρητο για επέκταση.
Έβαλα 10 σε συμπεριφορά και διάθεση - συμμετοχή , αν είχε παραπάνω το άξιζε , στα υπόλοιπα 8 και 9 .
Από τις περιπτώσεις που σίγουρα θα ξαναδώ σε πολύωρο , να δούμε πόσο θα κάτσει γιατί δεν ήταν τελείως κατασταλαγμένη με το θέμα βίζιτας . Αυτά από εμένα , μερικές φορές από εκεί που δεν το περιμένεις σκάνε τρελές περιπτώσεις Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
190€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
24 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
60
Likes:
24.119
Πόντοι:
20.486
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, THV και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαΐου, 2023
Συγχαρητηρια.Ο κερατας το μαθαινει παντα τελευταιος.
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, dimigoall
11 Μαΐου, 2023
Γαμήθηκε ο Δίας ... Χεχε!
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, dimigoall
11 Μαΐου, 2023
Τό έφαγες ρε τό κορίτσι Πλατύ χαμόγελο
review reaction 1 review reaction 3 dimigoall, hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3