Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 3 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Kira λοιπόν. Βλέποντας τις φωτογραφίες της ήθελα κι εγώ να τη συναντήσω αλλά κάτι με φρέναρε. Όμως επειδή θα με έτρωγε η περιέργεια, η συνάντηση κανονίστηκε. Το γραφείο άψογο και η Έλενα κορυφαία στη δουλειά της.

Αντικρίζω μια αρκετά όμορφη κοπέλα, εκ πρώτης όψεως δεν είναι αυτή στις φωτογραφίες, όμως αφού επεξεργάστηκα αυτό που βλέπω, είναι η ίδια, απλά οι φωτογραφίες είτε είναι παλιές όταν ήταν αρκετά νεότερη, είτε έχουν αρκετό photoshop. Αλλά θα συναντήσετε το όμορφο πρόσωπο και κορμί των φωτογραφιών.

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με το διπλανό Βουνό.

Πολύ χαμογελαστή και φιλική, αν και φαινόταν ελαφρώς φοβισμένη. Φορούσε ένα ολόσωμο φορεματάκι συνοδεία τακουνιών, έτοιμη για βραδινή έξοδο. Υπό άλλες συνθήκες ίσως να ήταν λόγος να κάνω μεταβολή, όμως το χαμόγελο της και το βλέμμα της με έπεισε. Έχει πολύ εκφραστικά καστανοπράσινα μάτια, αν και με ζωγραφισμένη μια θλίψη.

Ο πάγος δεν άργησε να σπάσει γιατί είχε διάθεση για χιούμορ ενώ γελάει εύκολα και φάνηκε να χαλάρωσε.

Γδύσιμο και αποκαλύπτεται ένα όμορφο σώμα, με μόνη παραφωνία την κακή δουλειά στα βυζιά της, αλλά δε θα τα χαρακτήριζα αντιαισθητικά. Παραβλέποντας αυτό όμως, έχει ομολογουμένως ένα πολύ καλό σώμα, ούτε πολύ αδύνατο αλλά ούτε και με χαλάρωση. Αν γυμναζόταν θα μπορούσε να έχει κορυφαίο σώμα. Είναι μικρή ακόμα και μπορεί να το δουλέψει. Το δέρμα της λευκό και βελούδινο.

Φιλάει αρκετά καλά με λίγη γλώσσα, της αρέσει να παίζεις με το λαιμό της και το σώμα της, γουστάρει τα χουφτώματα σε βυζιά και κωλαράκι, που είναι αρκετά τουρλωτό και όμορφο, ταιριαστό με το σωματότυπο της, ενώ επιφυλάσσει μια μικρή έκπληξη.

Το τσιμπούκι της αρκετά καλό, κάνει κόλπα με τη γλώσσα, περιποιείται όλο τον κορμό, αλλά βιάζεται να περάσει στο σεξ. Θα υπακούσει όμως αν θες να το συνεχίσει. Δέχεται γλυφομούνι, έχει όμορφο μουνάκι κλειστού τύπου που ανοίγει δύσκολα, αλλά κατεβάζει υγρά. Αφέθηκε και χαλάρωσε αρκετά. Δέχεται δαχτυλάκια και ερεθίζεται αρκετά, είναι αρκετά στενή, ενώ επιδιώκει γλωσσόφιλα με περισσότερη γλώσσα.

Σεξ αρκετά καλό, χωρίς να δυσανεχτεί, είναι υπάκουο κορίτσι, και μάλιστα δείχνει να ερεθίζεται αρκετά. Ιεραποστολικό, cow, doggy, ξανά ιεραποστολικό, με την ίδια να τρίβει το μουνάκι της αρκετά, ενώ στο cow το πηγαίνει πιο γρήγορα με βιαίες κινήσεις αλλά κουράζεται.

Κορυφαία στο doggy όπου δέχεται δάχτυλο στο κωλαράκι της, αρκεί να είναι τρυφερή η είσοδος και χωρίς ταρζανιές.

Ο χρόνος κύλισε ευχάριστα με πολύ γέλιο, το κορίτσι όμως δεν ανοίγεται εύκολα. Ίσως είναι αρκετά βασανισμένη από τη ζωή και δεν εμπιστεύεται εύκολα τους άλλους.

Μια καλή επαγγελματίας με χαμόγελο και ευγένεια που δε θα σου πει πουθενά όχι, αλλά δεν θα την χαρακτήριζα ιδιαίτερα δοτική στο σεξ κι αυτό επειδή προτιμά χαμηλές στροφές. Εγώ είδα ένα ελαφρώς φοβισμένο κορίτσι, αλλά χαμογελαστό και ευγενικό, ξέρει τη δουλειά και ανταποκρίνεται αρκετά καλά. Ίσως να μην την πέτυχα σε καλή μέρα, όμως κάνει το παν για να περάσεις ευχάριστα.

Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, όμως δε θα την έβλεπα ξανά για πολλούς λόγους. Ο βασικότερος λόγος είναι ότι η τιμή δεν ανταποκρίνεται στο πακέτο που θα ήθελες.

B.M.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 09, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
31.806
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 johny cunt, THV, Yatoputso και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού