Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση υψηλού ρίσκου με το Κατρινάκι, μιας και οι φωτογραφίες της είναι αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους. Από τη μια ένα γλυκό κορίτσι με αθωότητα, από την άλλη ένα σοβαρό κορίτσι με πονηρό βλέμμα. Παίρνω την απόφαση και η συνάντηση κανονίστηκε. Το γραφείο άριστο, δεν μου αρνήθηκε τίποτα.

Θα συναντήσετε το κορίτσι των μη "επαγγελματικών" φωτογραφιών. Από κοντά είναι πιο όμορφη, κι ενώ δεν είναι από τις πιο όμορφες, είναι πολύ γλυκιά. Το πρόσωπο της έχει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, με την χαρακτηριστική της ελιά στο αριστερό της μάγουλο που την κάνει να ξεχωρίζει. Έχει υπέροχα πράσινα μάτια, λίγο μικρά αλλά πολύ εκφραστικά. Τα μαλλιά της καστανά μακριά ίσια. Δεν χαμογελάει συχνά αλλά τις σπάνιες φορές που το κάνει, είναι υπέροχο.

Το κορίτσι είναι εμφανώς αγχωμένο, ίσως λόγο ηλικίας, αλλά πολύ πρόθυμο και έχει όλη τη καλή διάθεση να σε κάνει χαρούμενο.

Το σωματάκι της είναι μινιόν, με κάποια πιασίματα στην περιφέρεια και τα μπούτια, αλλά το νεαρό της ηλικίας της το κάνει αρκετά ελκυστικό. Δέρμα λευκό και λείο με κάποια άγρια σημεία, χαρακτηριστικό των νεαρών κοριτσιών. Βυζάκι μικρό αλλά υπέροχο, ταιριαστό με το σωματότυπο της, ομοίως και το μουνάκι της. Κωλαράκι όμορφο να το φιλάς. Έχει ένα τατουάζ στο αριστερό της χέρι στον πήχη. Τα αγγλικά της καλά.

Αφέθηκε πλήρως, φιλάει πολύ όμορφα με πάθος, ενθουσιάζεται αν πάρεις πρωτοβουλίες, θα επιδιώξει κι αυτή να σε περιποιηθεί. Συμμετέχει εξαιρετικά, ανά στιγμές θέλει να νιώθει το σώμα σου πάνω στο δικό της, θα γαντζωθεί πάνω σου, θα επιδιώξει περισσότερα γλωσσόφιλα. Θα συμπεριφερθεί σαν επαγγελματίας αλλά αν νιώσει πάθος θα ξεχαστεί και θα νομίζεις ότι έχεις το κορίτσι σου.

Κουβέντα και αποκαλύφθηκε ένας υπέροχος άνθρωπος. Πολύ καλός χαρακτήρας, θα μπορούσε να γίνει φίλη σου.

Γλυκόλογα και καληνύχτα, έφυγα με αναμνήσεις.

Το στυλ της είναι κυρίως gfe κι αυτό προτιμά για να ξεδιπλώσει το ταλέντο της και να δεις ένα παθιασμένο κορίτσι που το ζει, αλλά έχει αντοχές. Είναι πιπινάκι αλλά έχει εμπειρία, της αρέσει να κάνει τους άλλους χαρούμενους.

Δεν είναι το κορίτσι που ίσως να είχατε οι περισσότεροι στο μυαλό, αλλά είναι μια εξαιρετική περίπτωση που προσφέρει περισσότερα από όσα δείχνει.

Θα την έβλεπα ξανά με χαρά. Όποιος τη συναντήσει να την προσέχει γιατί είναι υπέροχος άνθρωπος.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 05, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
31.806
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, THV, hornyasfuck και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού