Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 44 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 123918
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η συγκεκριμένη είναι μια αρκετά όμορφη γυναίκα, μπορώ να πω ότι μου άρεσε περισσότερο από τις φωτογραφίες. Σώμα αδύνατο και ωραίο μόνο που οκ δεν έχει και τον καλύτερο κωλο. Στήθος φτιαχτο αλλά εξαιρετική δουλειά. Γενικά αποτελεί μια πολύ ωραία παρουσία.

Συμπεριφορά είναι από τις πιο καλές κοπέλες στο χώρο που έχω συναντήσει για αυτό και αποφάσισα να γράψω κριτική. Είναι επικοινωνιακή, χαμογελαστή και γενικά βγάζει μια αύρα GFE. Τα αγγλικά ήταν οκ προς μέτρια. Καταλαβαίνει πάντα τι της λες και γενικά μπορεί και μιλάει και αυτή αλλά είναι στιγμές που αναρωτιέσαι τι είπε τώρα... Οπότε κουνασ καταφατικά το κεφάλι.

Στα του σεξ, ήταν η δεύτερη φορά που πάω στην Ινεσσα και αυτό γιατί μου έβγαλε έντονα GFE κατάσταση και μου άρεσε. Απίστευτη συμμετοχή, η κοπέλα γουστάρει το σεξ, δοκιμάσαμε αρκετές στάσεις, στο cowgirl αρκετά δυνατή και με αντοχές. Πίπα ενώ γουσταρα που έβλεπα αυτή τη μιλφαρα να μου το παίρνει, σε ορισμένα σημεία έβαζε δόντι και με πονάνε. Αλλά παίζει να το έκανε κι επίτηδες γιατί έκανε μερικά έτσι kinky πραγματακια. Φυσικά γλυφομούνι μιας και ήταν πεντακάθαρη και με απίστευτη μυρωδιά. Γύριζα στο δρόμο και είχε μείνει η μυρωδιά της στα ρούχα μου και καυλωνα.

Συνοψίζοντας μια πολύ καλή επιλογή τα 140 της μιας ώρας είναι πολύ καλά, αλλά τη δεύτερη φορά την ήθελα για παραπάνω όπου πάλι δεν απογοήτευσε και αυτό λέει πολλά. Μπαίνει στα στανταρακια μου. Τέλος δεν είναι για αυτούς που θέλουν να πάνε με μια φουλ επαγγελματία.

Ελπίζω να βοήθησα ώστε να μην ξοδεύονται λεφτα σε άκυρες, και να γαμάτε καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 01, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή