Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 58 10
Call-Girls 146048
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Hμερομηνία ενδεικτική.
Πήγα στο χώρο της μετά από διάβασμα κριτικών όπου με υποδέχθηκε μια από τις πιο ψηλές γυναίκες που έχω δει.
Δεν ειμαι και το πρώτο μπόι και τα βυζιά ήταν στο ίδιο ύψος με το κεφάλι μου. Εντυπωσιάστηκα όχι μόνο από το ύψος αλλά και την ομορφιά καθώς η κοπέλα εκτός από τρομερό φυσικό σώμα έχει και πανέμορφο πρόσωπο. Πραγματικά πολύ πιο όμορφη από τις φωτογραφίες που έχει γίνει κακο φωτοσοπ. Οι κανονικές φωτογραφίες της που μου έδειξε είναι πραγματικά καλύτερες. Σώμα κάπως αγύμναστο αλλα είναι τέτοια τα γονίδια που το λίπος είναι στα σωστά σημεία. Βυζάρες πραγματικά φανταστικές, τριάρια που για μένα είναι το ιδανικό. Κωλος λιγο μεγαλυτερος από τη χούφτα σου, όπως πρεπει για να γεμίζει το χέρι στη σφαλιάρα.
Τη πλήρωσα στην αρχη με τα εξτραδάκια μου, εκανα το μπανιο μου και μετά έγινε μάχη. Στην αρχή ψυχρή μολις μπήκα στο δωμάτιο αλλά μολις βγηκα απο το μπάνιο μου όρμηξε εκείνη με δυνατά γλωσσόφιλα. Επαιξα λίγο με τις βυζάρες της και μετα την έγλειψα για αρκετή ώρα για να υγρανθεί (αμαρτία να μη γλείψεις τέτοιο άλογο). Στη συνέχεια πήρε ξανα τα ηνία όπου με έβαλε κάτω και μου έκανε μια πολύ δυνατή πιπα, πραγματικά δεν έφευγε απο κεί. Πέρασε από όλη την περιοχή με περίσσια υπομονη και μετά με καβάλησε.
Εκεί πραγματικά το ζούσε, έδινε πόνο και γούσταρε μπάτσες στα κωλομέρια. Κάναμε όλες τις στάσεις που μπορείς να σκεφτείς, και σε όλες το ζούσε δυναμικά με φωνές. Δεν ξέρω αν ήταν αληθινά ή ψεύτικα αλλα εμένα με έπεισε. Επαιρνε ένα πολυ ερωτικό βλέμμα που με κάυλωσε ασχημα και την πήγα δυνατά για πολύ ώρα. Την εβαλα να με τελειώσει με το στόμα όπου πραγματικά ένιωσα τη ψυχη μου να φεύγει.
Μετά ήμουν τόσο κουρασμένος που δεν ήθελα δεύτερο γύρο για πρώτη φορά στη ζωη μου. Πραγματικά με ξεθέωσε αλλά ένιωθα πλήρως ικανοποιημένος. Μεχρι το τέλος του ραντεβού κάναμε λίγο συζήτηση (κυρίως μεσω translator καθώς καταλαβαινει λίγα αγγλικα και ακομα πιο λίγα ελληνικά) όπου φάνηκε γλυκιά και έξυπνη κοπέλα. Ένιωσα ότι βγαίνω πρώτο ραντεβού με μια γλυκιά σεμνή κοπέλα, καμία σχέση με την άγρια τίγρη που ήταν πριν στον αγώνα. Μπανιαρίστηκα και αποχώρησα.
Πήγα να την ξανακλείσω αλλά είδα ότι έφυγε οπότε θυμήθηκα να γράψω κριτική. Την έχω βάλει στο μάτι για όταν ξανάρθει

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 10, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
45
Likes:
1.897
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis78, TOMCRUISE, kwstasxat και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού