Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 2 10
Τσόντες
6401
Γενική βαθμολογία
6.8
Γυναίκες πορνοστάρ
6.0
Άνδρες πορνοστάρ
7.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία
7.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
7.0
Γενική βαθμολογία
7.0
Επειδή έτυχε να την δω και επειδή έχει τύχει στο παρελθόν όσο ακόμα δούλευε να πάρω την Έλενα,τώρα δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα το εσκορτινγκ, έχω να πω μερικά πράγματα.
Στη κάμερα σε σχέση με το ριάλιτι,η Έλενα αποδίδει πιο μαζεμένα, ίσως είναι φυσικό αλλά πιστεύω έχει τον αέρα να αποδώσει και καλητερα,και μιλάω καθαρά επειδή την έχω δοκιμάσει στο ζωντανό.
Η εικόνα και ο ήχος είναι ικανοποιητικά, η φωνή της Έλενα έχει βγει όπως είναι,καυλιάρα.
Ο τύπος από πουτσα είναι ωραίος και στο σύνολο θα έλεγα καλά την πήγε την παρτενέρ, απλά στο όλο σκηνικό φενετε πως δε μπορούμε να αγγίξουμε ξένες τσόντες αντίστοιχου σεναρίου.
Από στησίματα, πλάνα κτλ.
Σε γενικές γραμμές όμως η προσπάθεια ήταν και είναι καλή.
Στη κάμερα σε σχέση με το ριάλιτι,η Έλενα αποδίδει πιο μαζεμένα, ίσως είναι φυσικό αλλά πιστεύω έχει τον αέρα να αποδώσει και καλητερα,και μιλάω καθαρά επειδή την έχω δοκιμάσει στο ζωντανό.
Η εικόνα και ο ήχος είναι ικανοποιητικά, η φωνή της Έλενα έχει βγει όπως είναι,καυλιάρα.
Ο τύπος από πουτσα είναι ωραίος και στο σύνολο θα έλεγα καλά την πήγε την παρτενέρ, απλά στο όλο σκηνικό φενετε πως δε μπορούμε να αγγίξουμε ξένες τσόντες αντίστοιχου σεναρίου.
Από στησίματα, πλάνα κτλ.
Σε γενικές γραμμές όμως η προσπάθεια ήταν και είναι καλή.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού