Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.9 2 10
Τσόντες
33654
Γενική βαθμολογία
4.6
Γυναίκες πορνοστάρ
8.0
Άνδρες πορνοστάρ
3.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία
2.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
4.0
Γενική βαθμολογία
6.0
Γενικά δεν μου αρέσουν οι ταινίες του Σειρηνάκη. Τη συγκεκριμένη όμως την έχω δει (με πληρωμή από το site του) μιας και είναι ιδιαίτερη περίπτωση.
Η Πηνελόπη κατουράει στο πούτσο του συμπρωταγωνιστή της και μετά δέχεται από αυτόν κατούρημα στο στόμα και στο υπόλοιπο σώμα. Και μάλιστα δείχνει να το απολαμβάνει ιδιαίτερα…. Νομίζω είναι η μοναδική piss drink σκηνή στην ελληνική πορνογραφία. Μπράβο στο κορίτσι. Άραγε να το δέχεται και στα στούντιο που δουλεύει;;;
ΥΓ. μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν το έχει σχολιάσει τόσο καιρό.
Η Πηνελόπη κατουράει στο πούτσο του συμπρωταγωνιστή της και μετά δέχεται από αυτόν κατούρημα στο στόμα και στο υπόλοιπο σώμα. Και μάλιστα δείχνει να το απολαμβάνει ιδιαίτερα…. Νομίζω είναι η μοναδική piss drink σκηνή στην ελληνική πορνογραφία. Μπράβο στο κορίτσι. Άραγε να το δέχεται και στα στούντιο που δουλεύει;;;
ΥΓ. μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν το έχει σχολιάσει τόσο καιρό.
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
τι σου κανει εντυπωση ρε? πλακα κανεις? ποσοι νομιζεις στην ελλαδα εχουν την δικη σου ανωμαλια να γουσταρουν κατουρηματα για να βρεθει καποιος να σχολιασει και αυτην την ανωμαλιαρικη ταινια???????
εγω εχω ενα βιτσιο ανεκπληρωτο να αλειψω μια γκομενα με ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ και να την γλυψω. πώς και δεν εχουν βγαλει ακομη τετοια ταινια αραγε, απορω!!!μου κανει εντυπωση!!!