Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.5 8 10
Τσόντες
74322
Γενική βαθμολογία
4.6
Γυναίκες πορνοστάρ
3.0
Άνδρες πορνοστάρ
5.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία
2.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
8.0
Γενική βαθμολογία
5.0
Η τύπισσα εντελώς καμμένη (ή κλασμένη), ο Kenzo δεν παλεύεται (παίζει να είναι και ο 'πορνοσταρ' με την μικρότερη πούτσα) και ο Τεό η μόνη αξιοπρεπής παρουσία.
Η Αιμιλία εμφανισιακά παραπέμπει σε παρηκμασμένη-μεθυσμένη ντίβα σκυλάδικου στην εθνική οδό, οκ αυτό μπορεί για κάποιους να είναι καυλωτικό, για μένα δεν ήταν και νομίζω την ίδια γνώμη με μένα έχει και ο Kenzo...
Τι να πω ρε παιδιά, μετά από λίγο το προχώραγα στο γρήγορο. Σε κάποια στιγμή είδα και κάτι αίματα, αηδίασα και το σταμάτησα.
Ρε πούστη τι κατάσταση είναι αυτή; Τώρα αυτή έπαιξε επειδή είναι 'διάσημη;; Νέα Ντούβλη;;
Ίσως είμαι υπερβολικός, περιμένω και την επόμενη κριτική μπας και αναθεωρήσω...
Η Αιμιλία εμφανισιακά παραπέμπει σε παρηκμασμένη-μεθυσμένη ντίβα σκυλάδικου στην εθνική οδό, οκ αυτό μπορεί για κάποιους να είναι καυλωτικό, για μένα δεν ήταν και νομίζω την ίδια γνώμη με μένα έχει και ο Kenzo...
Τι να πω ρε παιδιά, μετά από λίγο το προχώραγα στο γρήγορο. Σε κάποια στιγμή είδα και κάτι αίματα, αηδίασα και το σταμάτησα.
Ρε πούστη τι κατάσταση είναι αυτή; Τώρα αυτή έπαιξε επειδή είναι 'διάσημη;; Νέα Ντούβλη;;
Ίσως είμαι υπερβολικός, περιμένω και την επόμενη κριτική μπας και αναθεωρήσω...
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιανουαρίου, 2013
tragic...
TYRAEL
22 Ιανουαρίου, 2013
Συμφωνώ απόλυτα, ακόμη και απο τις φωτογραφίες φαίνεται το χάλι.
lsh
22 Ιανουαρίου, 2013
ποσο χρωνω ειναι αυτη η γκομενα;για 40αρα και πανω φαινεται.που ειναι οι αμερικανικες τσοντες ρε πουστη μου με τα 18χρονα μουνακια;ο σειρινακης μας ταϊζει ολα τα αποφαγια
moutsos21
25 Ιανουαρίου, 2013
εγω γουσταρω αιμιλια καυλα ειναι
S
sanexxx69
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4